Pazartesi pazaryeri asfaltla kaplandı

İnegöl Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarının son durağı Pazartesi Pazarı oldu.

Yayınlama: 18.05.2015
573
A+
A-

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Belediye ekiplerince Pazartesi Pazarı alanında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyerek yapılan çalışma hakkında bilgi verdi.

 

700 TON ASFALT YAPILDI






Kansu konuşmasında şunları söyledi: “Baharın gelmesiyle birlikte İnegöl Belediyesi olarak üst yapı çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürmekteyiz. Bu kapsamda şehrimizin çeşitli bölgelerinde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Bugün de Pazartesi Pazarı alanında, Pazarcı esnafından gelen talep doğrultusunda bu alanda asfalt kaplama çalışmaları yapmaktayız. Çalışma öncesinde kaplama işleminin yapılacağı alanda, zeminde meydana gelen bozulmaları ortadan kaldırarak, asfaltlanmaya hazır hale getirme işlemlerini tamamladık. Şimdi de 4000 metrekare alan içerisinde toplam 700 ton asfalt kaplama yapılacaktır. Çalışmanın belediyemize maliyeti 100 bin TL civarındadır. Pazarcı esnafımızdan gelen talep doğrultusunda zeminde iyileştirme yapıyoruz. Kısa bir süre önce de bildiğiniz gibi parklanma alanlarıyla ilgili bir çalışma yapmıştık.  Yapılan bu çalışmaların tüm ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş