Rumelilerden DP’ye ziyaret

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, istişare ziyaretleri kapsamında Demokrat Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Yayınlama: 06.02.2015
932
A+
A-

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz Çarşamba akşamı saat 20.30’da Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulundular.

 

TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ






Gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma yapan İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salim Kaplan, “Geçtiğimiz aylarda olağan kongresini gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen Demokrat Parti İlçe teşkilatı Başkanı Murat Balakuş ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileriz. Bizleri kabullerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde her zaman yanımızda oldular. Bu desteklerini her zaman görmek isteriz. Biz tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Önümüzdeki seçimlerde kendilerine başarılar dileriz” dedi.

 

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERİRİZ

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş ise, “İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Kültür mozaiği olan İnegöl’ün renkli derneklerinden olan İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin bundan önce olduğu gibi bundan sonraki etkinliklerinde de yanlarında olacağız. Kendilerine çalışmalarında elimizden gelen desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş