Lodos onlara bereket oldu

Şiddetli lodos yüzünden İnegöl’de birçok çatı ve reklam tabelası yıkılırken, çanak antenlerinin de ayarlarını bozdu. Lodosun ardından çatı, reklam tabelası işleri yapan esnaf ile TV tamiri yapan esnafın işleri açıldı.

Yayınlama: 03.02.2015
609
A+
A-

2 gün boyunca İnegöl’e kâbus dolu anlar yaşatan lodos bazı esnaf gruplarının işlerini hızlandırdı.

 

Lodosun etkisiyle çanak antenlerin ayarları bozulurken vatandaşlar antencilere hücum etti. İşlerinin 2 gündür yoğun olduğunu ifade eden Marmara Uydu Sistemleri sahibi Mithat Kesekoğlu “İki gündür işlerimiz çok yoğun, gelen talepleri karşılamakta zorlanıyoruz. Lodos birçok vatandaşımızın evindeki antenlerin ayarlarını bozmuş. Bu yüzden vatandaşlarımız bizleri arayarak yardım talep ediyor. Bizde elimizden geldiğince bu taleplere yetişmeye çalışıyoruz” dedi.






 

İşi bilmeyenlerin çatılara çıkmaması gerektiğini ifade eden Mithat Kesekoğlu “Bu tür havalarda çatılara çıkmak çok tehlikeli işi bilmeyenler ve gerekli önlemleri almadan çatılara çıkılırsa istenmeyen sonuçlar hatta ölümlü olaylarla karşılaşabiliriz” dedi.

 

Lodosun etkileri sadece çanak antencilere değil öte yandan camcı, reklam tabelası üreticileri ve çatı tamiratı yapanların işlerini de arttırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş