Psiko Tiyatro Bursa’da sahne aldı

Kasım ayında gerçekleştirdiği oyun galası ile oyunlarına başlayan Psiko Tiyatro Derneği oyunlarını sergilemeye devam ediyor. Psiko Tiyatro Derneği, Bursa Yönder Koleji’nin davetlisi olarak geçtiğimiz Perşembe akşamı Bursa YÖnder Koleji Çok Amaçlı Salonunda ‘Tangramım Nerede?’ oyununu sergilendi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 11.12.2014
953
A+
A-

Üstün Dökmen’in yazdığı, Volkan Derman’ın yönetmenliğini ve oyunculuğunu yaptığı yaklaşık 1 saat süren oyunda Tolga Örnek, Esra Akpınar, Esra Üzüm, Şükran Sefer, Abdurrahman Özturan, Mehmet Sarı oyuncu olarak sahne alırken, Burçin Şahin, Mevlüt Kılbaş ses, Yusuf Ziya Şahin, Sevdi Mutlu ışıkta görev aldı.

 

PİSKO TİYATROYA İLÇE DIŞINDAN TEKLİFLER GELİYOR






Teknolojinin aile içerisindeki zararlarını ele alan oyunun Bursa, Yönder kolejinde sergilendi. Oyuna veliler tarafından ilgi yoğun oldu. Oyun hakkında bir açıklama yapan Psiko Tiyatro Derneği Güzel Sanat Yönetmeni Volkan Derman, “Tangramım nerede oyununa ilgi çok büyük. Oyunun eğitici bir yönü olduğundan gerek anne – babalardan gerekse okul idarelerinden bu oyunun sergilenmesi için teklifler alıyoruz. Bizlerde mümkün oldukça bu isteklere cevap vermeye çalıyoruz. Önümüzdeki günlerden itibaren İnegöl’deki okullara gösterimlere başlayacağız. Bu gösterilere tüm anne ve babaları bekliyoruz. Gösteri tarihlerimizi ve yaptığımız çalışmaları Psiko Tiyatro Hayat Sahnesi facebook sayfamızdan takip edebilirler. Önümüzdeki dönemlerde de 2 yeni oyun ile tiyatro severlerin karşısına çıkacağız. Bugün oyunumuzdan sonra bizlere Yönder Kolejinin İzmir, Didim ve İstanbul şubelerinde de bu oyunun gösteriminin yapılması daveti geldi. Bizlerde müsait olduğumuz sürece oyunumuzu seve seve sergileyeceğimizi söyledik. Bu nazik davetlerinden dolayı Yönder koleji yönetimine de teşekkür ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş