Büyükşehir’den muhtarlara bilgisayar

İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çuluk, Büyükşehir’den muhtarlara yönelik olarak özel yazılım yüklü bilgisayar desteği yapılacağını belirtti.

Yayınlama: 07.11.2014
728
A+
A-

İnegöl Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar gelenekselleştirilmesi planlanan 1. Aşure ikramı programında bir araya geldiler.

 

GELENEKSEK HALE GETİRECEĞİZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çuluk, “Bugün aşure ikramı için bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimizin devam etmesi için bu güzel programı düzenledik. Bu aşure programımızın ilki oldu. Bundan sonra inşallah her yıl düzenleyerek geleneksek hale getireceğiz. Bugün 100 kişilik aşure ikramında bulunduk. İnşallah bundan sonra da devam edecektir” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİLGİSAYAR DESTEĞİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından talepleri doğrultusunda 12 muhtar derneğine özel yazılım yüklü bilgisayar hediye edildiğini aktaran Çuluk, “Köylerimize verilecek olan bilgisayarlarla ilgili ise bir liste yapacağız. Bu liste doğrultusunda Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden bilgisayarları alacağız. Muhtar arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını dile getirdik. Bursa Büyükşehir Belediyesine bu eksiklerle ilgili de dilekçeyle müracaatımızı yapacağız. İstekleri, ihtiyaçları olan muhtarlarımızın bunları yazılı olarak bir dilekçe halinde sunabilirler. Biz de bu dilekçeleri Bursa Büyükşehir Belediyesine ileteceğiz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş