Sedir Kafe bu yılda Ramazan geleneğini bozmadı

Sedir kafe 8 yıl önce başlattığı Ramazan geleneğini bu yılda yineledi. •Serhat Çiçek

Yayınlama: 07.07.2014
1.000
A+
A-

Ramazan ayı boyunca her akşam, Sedir kafeye gelen ailelerin çocuklarına çeşitli hediyeler dağıtarak, çocukların mutlu olmalarını amaçlayan bu geleneğe aileler büyük ilgi gösteriyor.

 

ÇOCUKLARA HEDİYELER DEĞITILIYOR






Sedir kafe işletmecisi Erdinç Tümer, Ramazan ayı bereketini çocuklara yaşatmak, amacında olduklarını söyledi. Tümer, “Ramazan ayı başından sonuna kadar, her akşam Sedir kafe aile bölümünde ki mini çocuk parkında tesisimize dinlenmeye gelen ailelerin çocuklarına çeşitli hediyeler dağıtmaktayız. Genelde dağıttığımız hediyeler, çocukların sevdiği çukulatalar ve çeşitli oyuncaklardır. Amacımız: Yaz aylarına denk gelen Ramazan ayında serinlemek ve dinlenmek amacı ile parkımıza gelen ailelere hoşça vakit geçirmektir. Ebeveynler kafemizde günün yorgunluğunu atarken, çocukları da mini çocuk parkında oynayarak vakit geçirmektedirler. Biz de çocuklarımızın daha mutlu olmalarını sağlamak için onlara her akşam bu hediyeleri dağıtıyoruz. Dağıttığımız bu küçük hediyeler ile çocuklarımıza Ramazan ayının önemini belirterek, bu ayın bereketini, yardımlaşmayı, kardeşliği, dostluğu ve iyi niyeti anlatmaktır. Sekiz yıl önce başlattığımız bu geleneği daha nice Ramazanlarda sürdüreceğiz. Ayrıca Sedir kafe geleneği sadece bunla kalmamakta, her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarında Kafemizde ilk tören sonrası protokole kahvaltı verme geleneğimiz de yer almaktadır.” dedi.

 

ÇOCUKLARDA MUTLU AİLELERDE

Sedir kafe işletmecisi Tümer, çocuklu ailelerin Sedir kafeyi tercih etmeleri konusunda ise şunları söyledi: Kafemize gelen aileler sadece çocuklarına dağıtılan hediyeler için değil. Çocuklarının göz önünde güvenlik içinde oynamaları ve çocukların bir birleri kaynaşmalarıdır. Ayrıca her akşam çocuklarımız saat on olduğunda kendiliğinden mini park alanında sıraya girerek bizim yarım saat sonra dağıtacağımız hediyeleri merakla beklemektedirler. Kısacası, çocuklarda mutlu, ailelerde.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş