İnegöl Mobilyacısı Tek Vücut Oldu ” TARİHİ SEÇİM “

Mobilya’nın başkenti İnegöl, bu unvanını iyice pekiştirmek ve Türk mobilya sektörünün geleceğini belirlemede söz sahibi olabilmek adına Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği’nin yönetimine talip oldu. Bugün yapılacak olan tarihi seçimde İnegöllü işadamları kongrede aynı zamanda MOSDER Başkanı da olan Ahmet Güleç başkanlığında 10 kişilik yönetimle seçime girecek.

İSTANBUL’DA TARİHİ GÜN
İnegöl için büyük bir öneme sahip olan Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği’nin genel kurulu bugün İstanbul’da Çobançeşme’de bulunan İhracatçılar Birliği binasında yapılacak.

BAŞKAN ADAYI AHMET GÜLEÇ
MOSDER Başkanı Ahmet Güleç Başkanlığında 10 kişilik bir yönetim listesi oluşturan İnegöllü işadamları, ihracatçılar birliğinde söz sahibi olmak için sandığa gidecek

Yayınlama: 30.04.2014
884
A+
A-

Kongre bugün İstanbul’da Çobançeşme’de bulunan İhracatçılar Birliği binasında gerçekleştirilecek.

 

1150 ÜYENİN OY KULLANMASI BEKLENİYOR






Saat 11.30’da başlayacak kongre, divanın oluşturulması ve protokol konuşmalarıyla devam edecek. 13.00’da ise oy kullanma işlemi başlayacak. Üyeler 17.00’a kadar oy kullanacak. 3 bin 300 üyesi bulunan birliğin genel kurulunda, evraklarını tamamlayan bin 150 üyenin oy kullanması tahmin ediliyor. Birlik yönetimine talip olan İnegöllü işadamlarının da kongreye yoğun katılım göstermesi bekleniyor. Birliğe üye İnegöllü işadamlarının sayısının 680 olduğu öğrenilirken, evraklarını tamamlayıp oy kullanma işlemine katılabilecek 570 üye bulunduğu bildirildi. Öte yandan, İnegöllü işadamlarına kongrede Masko ve Modoko’daki mobilyacıların da destek vereceği öğrenildi. Ahmet Güleç Başkanlığında hazırlanan yönetim listesinde Masko ve Modoko’lu işadamları da yer alacak.

 

İKİ LİSTE BİRLEŞEBİLİR

Kongrede, İnegöllü işadamlarının haricinde bir aday daha olduğu öğrenilirken, Düzce’de tomruk ithalatı yapan ikinci aday Mahir Arın’ın Ahmet Güleç ile listeleri birleştirip tek listeyle kongreye gitme talebinde bulunduğu bildirildi. Birleşmenin yüzde 80 gerçekleşeceği konuşulurken, birleşme durumunda ise Başkanın Ahmet Güleç olacağı, Başkan haricindeki 9 kişilik yönetimde ise Güleç’in listesinden 4 kişinin yer alacağı ifade edildi. Bu durumda yedek listede İnegöllü işadamlarının listesinden 5 ve denetleme kurulunda da 1 kişi yer alacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş