“Vatandaş hizmete oy verdi”

Yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından Bursa AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Partinin zafere ulaşan İlçe Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Bu kapsamda İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da ziyaret eden Cemalettin Torun, “Halkımız bu oyları kâğıt üzerinde değil, yapılan hizmetlerle veriyor” dedi.

Yayınlama: 04.04.2014
862
A+
A-

Bursa AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, yerel seçimler sonrası zafere ulaşan AK Parti ilçe Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Torun, İnegöl’ün her zaman partilerine oy vererek destek vermesinden dolayı ilçe halkına teşekkür etti.

 

ALİNUR BAŞKANIMIZ İMRENİLECEK HİZMETLER YAPIYOR






Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret eden Bursa AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Alinur Aktaş’ın imrenilecek hizmetler yaptığını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: Başkanımızın ustalık dönemiyle ilgili hayırlı olsun ziyaretine geldik. Gerçekten İnegöl bizim her zaman göğsümüzü kabartan bir ilçemiz. 2004’te %43 gibi çıraklık döneminde seçilen başkanımız, 2009’da %47 gibi bir oyla kalfalık dönemini başlamıştır. Son seçimde maşallah 10 puan gibi bir puan artışıyla, yaklaşık %56 oy oranıyla İnegöl Belediyesinde ustalık dönemine seçildi. Gerçekten kendilerini kutluyoruz. İnegöl teşkilatımız, bizim her zaman yüzümüzü ağartan bir teşkilatımızdır. İnegöl halkı her zaman partimizin yanında oldu. Partimize her zaman çok güzel teveccüh ettiler. İnegöl halkına partimiz adına müteşekkiriz. Halkımız bu oyları kâğıt üzerinde değil, yapılan hizmetlerle veriyor. Bu hizmetlerin güzelliğini görüyor. Başkanımız gecesini gündüzüne katarak, teşkilatımızla uyum içerisinde çalışarak bu hizmetleri yapıyor. Teşkilatımız İnegöl’de çok iyi işler yapıyor. Bu konuda onlara da müteşekkiriz. Bu birlik ve beraberlik, beraberinde güzel hizmetler getiriyor. İnegöl İlçemizde Alinur Başkanımız imrenilecek hizmetler yapıyor. Bu hizmetlerde sandıkta devam şekline dönüşüyor. Bize katkı veren İnegöl halkımıza, bu çalışmaları gösteren teşkilatımıza ve Belediye Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Başkanımızın daha güzel hizmetler yapılacağına inanıyorum. Büyükşehirle beraber çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Tekrar kendisini tebrik ediyorum

 

İLÇE HALKIMIZA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bursa AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’un konuşmalarından sonra açıklamalarda bulunan Alinur Aktaş, “İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş: Bu gün il başkanımız bazı ilçelerimize teşekkür ve tebrik ziyaretlerinde bulunuyor. Allah razı olsun şu anda da bizi ziyarete geldiler. Bizde hem ilçe başkanımız hem de yeni Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla kendilerini karşıladık. Tabi öncelikle şahsım adaylığım hakkında teveccüh gösteren teşkilatımıza, il başkanımıza, parti yönetimimize beraberinde de tabii ki ilçe halkımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Öncelikle onları mahcup etmemek için ilk adımı geçtik. Seçimleri güzel bir oy oranıyla geçtik. Oylar bazında Bursa’nın en çok oy alarak kazananı seçildik. Ve Büyükşehir’e en çok oy veren ilçe olduk. Ben bunu Büyükşehir Başkanımıza da ifade etmiştim. Biz büyük bir heyecanla yolumuza devam etmek durumundayız. Ben öncelikle il başkanımıza, il teşkilatımıza bize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş