Millet iradesi “İstikrar” dedi

30 Mart Yerel seçim sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yapan MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavaz, “Milletimizin iradesine farklı yöntemlerle ipotek koymaya çalışanlar, siyasi bir yarışta siyaset dışı müdahalelerden medet umanlar, gereken dersleri çıkarmalıdırlar” diye konuştu.

Yayınlama: 03.04.2014
1.730
A+
A-

Seçim sonuçlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavaz, İnegöl’de çok sağlıklı bir ortamda demokrasinin gereğinin yerine getirilmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

 

AKLISELİM KAZANDI






Tüm siyasi partilerin büyük bir olgunluk gösterdiğini ve ilçe genelinde huzur içinde tatlı bir yarışın geride bırakıldığını anlatan Kavaz, “Milletimiz tarihi bir dönemeci daha geride bırakmış ve 30 Mart Yerel Seçimleri’nde kendi geleceği için kararını vermiş, kararını da, hür iradesiyle sandığa yansıtmıştır. Sonuçlar ne olursa olsun, ortaya çıkan neticede, sağduyu ve aklıselim kazanmıştır” dedi.

 

DERS ÇIKARMALILAR

17 Aralık sonrası yurt genelinde çirkin senaryoların ortaya konmasını kınadıklarını anlatan Kavaz, “Milletimizin iradesine farklı yöntemlerle ipotek koymaya çalışanlar, siyasi bir yarışta siyaset dışı müdahalelerden medet umanlar, gereken dersleri çıkarmalıdırlar. Diğer taraftan, bu sonuçlar, mevcut iktidara güçlü bir destek anlamı taşırken, aynı zamanda, daha fazla sorumluluk da yüklemiştir” diye konuştu.

 

ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR

Yaşanan süreç sonrası MÜSİAD’a katılımların arttığını söyleyen Kavaz, “Buda gösteriyor ki İnegöllü İşadamlarımız Ülkemiz söz konusu olduğunda önemli bir reaksiyon gösteriyor. Özellikle son 1 Ay içerisinde çok sayıda firmamız MÜSİAD’a Üye olmak için başvuru yaptı. Başvuruların bir bölümünün değerlendirdik ve kabul ettik. Önümüzde ki süreçte Üye sayımızın 2 kat artmasını bekliyoruz, amacımız Ticari Ahlakı ve Referansı iyi olan Firmalarımızı bu çatı altında bir araya getirmek olacaktır” dedi.

 

AKTAŞ VE EKİBİNİ KUTLUYORUZ

Ak Parti’nin İnegöl’de önemli bir zafer elde ettiğini söyleyen Kavaz, “Bugüne kadar kurumsal anlamda ilişkilerimizi hep güçlü tuttuğumuz Alinur Aktaş ve ekibini kutluyoruz. MÜSİAD üyesi olan Sn. Aktaş iş dünyamızın hep yanında yer aldı. Yeni dönemde de aynı sorumluluğu alacağından şüphemiz yok. Bundan sonra kendisinden beklenen vaatlerini yerine getirmesini beklemektir. İnanıyoruz ki MÜSİAD olarak bizim sunduğumuz raporumuzu da dikkate alacaktır” dedi.

BİZ HEP İSTİKRAR DEDİK

Bugüne kadar söylemlerinden hiç sapmadıklarını da kaydeden Kavaz, “MÜSİAD olarak, biz işadamları, her zaman, huzur, güven ve pozitif istikrardan yana olduğumuzu ifade ettik. Sonuçlar, milletimizin de tercihinin bu yönde olduğunu net bir şekilde ortaya koymuştur. MÜSİAD olarak, bir kez daha, bu zor süreçten alnının akıyla çıkan milletimize, demokrasinin temel unsuru olan seçme ve seçilme hakkının sağlıklı işlemesine vesile olan herkese, teşekkür ediyor, 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş