SP’li kadınlar STK’ların kadın yöneticilerini ağırladı

Yayınlama: 07.12.2022
41
A+
A-

Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları, İnegöl’deki STK’ların kadın yöneticilerini kahvaltılı toplantıda ağırlayarak istişareler gerçekleştirdi.

Parti binasında gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Kadın Kolları Bursa İl Başkanı, Kestel ve Yenişehir İlçe Başkanları, Anadolu Gençlik Derneği, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), Ertuğrulgazi Derneği, Şavşatlılar Derneği ve Ensar Vakfı kadın yönetilicileri katıldı.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajlarının verildiği program Saadet Partisi İnegöl Kadın Kolları Başkanı Havva Şen’in selamlama konuşmalarıyla başladı. Akabinde Bursa Kadın Kolları Başkanı Hatice Ataş bir konuşma yaparak İslam dünyasının zihinsel ve fiili işgal altında olduğunu belirterek çözümün İslam birliğinde olduğunun altını çizdi.






Ataş açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

İSLAM DÜNYASI KAN GÖLÜNE ÇEVRİLDİ

“Azmin ve fedakarlığın timsali Saadet Partimizin İnegöl Kadın Kolları Başkanı Havva Şen ve kıymetli yönetimlerine bu nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarımızın çok değerli temsilcileri, partimizin Kestel ve Yenişehir kadın kolları başkanları, hayatımızın her alanına değer katan değerli hanımlar.  Hayat; doğru ile yanlışın, güzel ile çirkini, faydalı ile zararlının mücadelesinden ibarettir. İslam sadece Müslümanlara değil, bütün dünyaya huzur ve barış getirecek değerleri bünyesinde taşımaktadır. Barış, sevgi, kardeşlik, adalet ve huzur tüm insanlığın ortak talebidir. Taşıdığımız bu sorumlulukların aksine bugün bütün insanlık bir buhranın içindedir. İslam coğrafyası emperyalizm, komünizm ve Siyonizm elinde kan gölü haline çevrilmiştir”

HABER: BÜŞRA YILDIRIM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş