AK Parti’den MYM’ye ziyaret

Bursa Akparti Milletvekili Refik Özen, Belediye başkanı Alper Taban, İlce başkanı Mustafa Durmuş’unda bulunduğu heyet, Manav Yörük Muhacır Türkmen Boyları Dernekleri Federasyonu’na ziyarette bulundu.

Yayınlama: 08.09.2021
342
A+
A-

MYM Federasyonu Başkanı İsmail Kösen ve yönetim kurulu üyeleri, federasyon dernek başkanları, istişare kurulu, iş adamları ve fahri üyelerinde hazır bulunduğu ziyaret sohbet havasında geçti.

 

Programda açıklamalarda bulunan MYM Federasyonu Başkanı İsmail Kösen, Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’un ziyaretlerinden teşekkür ederek, şunları söyledi:






 

“Güney Marmara Bölgesi’nde aktif üye dernekleriyle birlikte hareket ederek, bölge insanına sosyal ve ekonomik gelişim sağlayacak projeleri destekliyoruz. Daha önemli gündemler oluşturma noktasında çalışmalarımız sürüyor. Ülkemizi ve kentimizi ilgilendiren konuların ele alınacağı bir panel düzenleme konusunda fikir birliğine vardık” dedi.

 

Kösen,  “Ayrıca bu ziyarette misafirlerimizi bizlerle birlikte karşılayan, her zaman yanımızda olan İnegöl Ticaret Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Mustafa Balcı, Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacılar Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar ve Orhaniyespor Kulübü Başkanı Tevfik Demirhan’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bursa AK Parti Milletvekili Refik Özen ise, bölgede güçlü ülke Türkiye sloganı ile çalışmaların iç ve dış odaklı engellemelere rağmen başarılı şekilde devam ettiğini ifade etti. Özen, halkın son teknolojilere sahip yerli ve milli silahlarla donatılan ordumuzla gurur duyduğunu, destek verdiğini, bu birlik ve beraberliğin daha güçlü bir Türkiye için önemli olduğunu vurguladı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş