Bayram, CHP’nin girdiği hali böyle özetledi; ‘Mağdur edebiyatı’

Yayınlama: 08.05.2023
124
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, sosyal medyadan afişlerinin yırtıldığını ifade eden CHP Milletvekili Adayı Erkan Dönmez’e eleştirilerde bulundu. Dönmez’in mağdur edebiyatı yaparak oy devşirmeye çalıştığını belirten Bayram, “Şikâyet etmeyi sevmem, şikâyet edeni de sevmem. Mağdur edebiyatı ve mağduriyetten oy devşirmek bizim siyasetimizde ayıp karşılanır. Çok şükür biz böyle yetiştik” dedi.

Genel seçimler öncesinde CHP sosyal medya hesaplarında seçim afişlerinin yırtılması gündeme getirilmişti. Bunun üzerine CHP Milletvekili Adayı Erkan Dönmez, medya ekibi ile seçim afişinin yırtıldığı bir noktada görüntü çekti.

Çekilen görüntülerin sosyal medya hesaplarından paylaşılmasının ardından, Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram duruma tepki gösterdi.






Bayram, seçim zamanlarında bu tür olayların her zaman yaşandığını ve Dönmez’in bu konu üzerinden mağdur edebiyatı yaparak oy devşirmeye çalıştığını ima etti.

İlk olarak Dönmez, yırtılan afişle ilgili yaptığı açıklamasının bir kısmında, “Hocaköy Barajı’nı anlatmak için buraya geldik. Baktık ki afişlerimiz yırtılmış” ifadelerini kullandı.

Mağdur edebiyatı ile Dönmez’in oy devşirmeye çalıştığını ima eden MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram ise,

“Şikâyet etmeyi sevmem, şikâyet edeni de sevmem. Mağdur edebiyatı ve mağduriyetten oy devşirmek bizim siyasetimizde ayıp karşılanır. Çok şükür biz böyle yetiştik. Her seçim olanları bu seçim de yaşıyoruz. Bu tür saldırılar hep vardı ve olmaya devam edecek. Biz ise mağduriyetten oy devşirmeye değil arkamıza bakmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bayram, açıklamasının altında ise MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yırtılan afişini de paylaşarak tepkisini dile getirdi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş