CHP İlçe Başkanı Şahin ve ekibi mahalle ziyaretleri ve düğün törenlerine katıldı

Yayınlama: 13.05.2024
56
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe Başkanı Zemci Şahin ve beraberindeki ekip, Pazar günü ilçedeki dört mahalleye ziyaretlerde bulunarak halkın taleplerini dinledi. Çavuşköy, Kulaca, Kurşunlu ve Çeltikçi mahallelerinde yapılan dede pilavı etkinliklerine katılan Şahin ve ekibi, halkın sorunlarını dinledi.

Aynı günün akşamında üç düğün törenine katılan CHP İlçe Başkanı ve ekibi, yerel halkın sevincine ortak oldu. Kadın kolları da anneler günü nedeniyle parti binası önünde kadınlara hediyeler dağıttı.

Haftalık değerlendirme yapan CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, yoğun bir seçim süreci geçirdiklerini ve başarılı olduklarını belirtti. Parti binasına gelen vatandaşları dinleyip sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını vurgulayan Şahin, her gün seçim atmosferinde çalıştıklarını ifade etti.






Şahin, “CHP olarak halkın yanında olmaktan büyük onur duyuyoruz. Yerelde ve genelde halkımızla elbirliğiyle ülkemizi yöneteceğiz” dedi.

Annelere de özel bir vurgu yapan Şahin, anneler günü dolayısıyla kadın kollarının düzenlediği etkinliğe katılarak annelere sevgi ve saygılarını iletti.

Şahin, “Hiçbir annenin ağlamadığı bir dünya dileğiyle, annelerimizin gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: BÜŞRA ÖZDEMİR



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş