Kafkasspor’da Görev Dağılımı Yapıldı

Yayınlama: 08.07.2024
169
A+
A-

Kafkasspor’un basın sözcüsü Bilal Timagur, Sabahattin Ordu başkanlığındaki yönetim kurulunun görev dağılımını gerçekleştirdiğini açıkladı.

28 Haziran 2024 tarihinde Olağan Genel Kurul ile göreve geldiklerini belirten Timagur, “Bildiğiniz üzere 28 Haziran 2024 tarihinde yapılan genel kurul ile göreve geldik. Görev dağılımı ile ilgili ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Görev dağılımından sonra çalışmalarımıza başlayarak, Kafkasspor’u en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

GÖREV DAĞILIMI






Başkan Sabahattin Ordu, 2. Başkanlar: Şenol Peker, İlyas Yavuz, Ahmet Bayrak, As Başkan: Talha Öziş, Altyapı Sorumluları: Mümin Mollaer, Uğur Kamacı, Amatör Branş Sorumluları: Selim Kaçar, Futbol Şube Sorumlusu: Burak Yavuz, Genel Kaptanlar: Mehmet Başol, Selami Coşkun, Semih Demirtaş, Sezai Kılınç, Batuhan Öke, Kadircan Yıldırım, Tamer Çalışkan, Taraftar Sorumlusu: İdriz Baykoz, Mali Şube Sorumlusu: Tahsin Atış, Federasyon Temsilcisi: Talha Öziş, Nurettin Kaplan, Basın Sözcüsü: Mustafa Ateş, Bilal Timagur, Reklam ve Pazarlama: Burak Balkan, Bilal Timagur, Lokal Sorumlusu:

İlyas Yavuz, Transfer Komitesi: Mustafa Ateş, Selami Coşkun, Burak Yavuz, Mümin Mollaer.

Kafkasspor yönetimi, bu görev dağılımıyla kulübü en iyi şekilde temsil etmek ve başarıya ulaştırmak için çalışmalara hemen başlayacaklarını belirtti.

HABER: ALİ RAŞİT BACAK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş