İnegöl’de 40 gün süren turnuva sona erdi

Yayınlama: 08.07.2024
50
A+
A-

İSKO Şubesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 12. kez gerçekleştirilen geleneksel voleybol turnuvası, büyük bir coşkuyla sona erdi. Turnuva, 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda başladı ve 5 Temmuz 2024 Cuma günü İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final maçı ile son buldu.

Toplam 32 takımın katıldığı ve 8 grup halinde düzenlenen turnuvada, 384 oyuncu kıyasıya mücadele etti. Turnuvanın şampiyonu Boya Terbiye Takımı oldu. İkinci İSKO 3 Makina Bakım Takımı, üçüncü ise İSKO 3 İhzarat Takımı olarak turnuvayı tamamladı. Turnuvanın en değerli oyuncusu ise Planlama Takımı’ndan Pelin Ildırkaş seçildi.

Turnuvanın kapanış töreninde konuşan İSKO A.Ş. Personel Kıdemli Müdürü Sedat Binici, yaklaşık 40 gündür devam eden turnuvanın İSKO ailesinin birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini, takım ruhu ve motivasyonu artırdığını vurguladı. Binici, turnuvanın çalışma performansı ve kişisel gelişim üzerindeki olumlu etkilerinden bahsederek, turnuvanın çalışanların işbirliği, iletişim ve konsantrasyon becerilerini geliştirdiğini belirtti.






Binici, turnuvaya destek veren İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne, Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi okul müdürlüğüne, İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Antrenörü Serkan Seçkin’e ve masa hakemi Mehmet Akbulut’a teşekkürlerini iletti. Ayrıca, İSKO üst yönetimi ve genel müdürü ile fabrika müdürüne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Son olarak, turnuvaya katılan tüm takımlara, bölüm yöneticilerine, çalışanlara ve ailelerine teşekkür eden Binici, İSKO 13. Voleybol turnuvasında tekrar görüşmek dileğiyle konuşmasını sonlandırdı.

HABER: ALİ RAŞİT BACAK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş