Hedef mutlak galibiyet

TFF 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, Cumartesi günü karşılaşacağı Batman Petrol Spor hazırlıklılarını kulüp tesislerinde sürdürdü. Temsilcimizin deplasman sponsoru ise iş insanı İsmail Döngel oldu.

Yayınlama: 03.11.2022
208
A+
A-

Temsilcimiz İnegölspor, Teknik Direktör Taşkın Güngör gözetiminde Batman Petrol Spor hazırlıklılarını kulüp tesislerinde sürdürdü.

 

Temsilcimiz mu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Alınabilecek kötü sonuçlarla birlikte temsilcimiz düşme hattını iliklerine kadar hissedebilir. Bunun önüne geçmeye çalışan teknik ekip ve yönetimin bu müsabakadan mutlak galibiyet beklediği öğrenildi.






 

Öte yandan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte deplasman sponsoru olan iş insanı İsmail Döngel’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

Ziyarette açıklamalarda bulunan Ademoğlu; “Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Batman Petrol Spor maçı sponsorumuz olan Elmas Avize firma sahibi İsmail Döngel’e İnegölspor’umuz için vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

İsmail Döngel ise, “İnegölspor bizim şehrimizin en önemli markası. Bizler İnegöllüler ve İnegölsporlular olarak takımımıza sahip çıkmak ve destek vermek zorundayız. İnşallah takımımız 3 puan ile döner. Ben ziyarete gelen kulüp başkanımız Kani Ademoğlu ve yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor, takımımıza Batman Petrol Spor karşısında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş