Hepimiz İsmail Heniyye’yiz

Yayınlama: 04.08.2024
32
A+
A-

Şehid olmadan kısa süre önce açıklamalarda bulunarak, zulme karşı duran herkesi 3 Ağustos tarihinde sokaklara çıkmasını ve Gazzeli Müslümanlara destek verilmesi için tüm insanlığa çağrıda bulunan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’nin çağrısına kulak veren İnegöl’deki vatandaşlar, heykel mevkiinde bir araya geldi. Vatandaşların elinde ise, ‘Hepimiz İsmail Heniyye’yiz’ pankartları yer aldı.

Siyonist Terör Devleti İsrail tarafından yapılan saldırı sonucu İran’da Şehid olan Hamas Lideri İsmail Heniyye’nin haberi, İnegöl’deki vatandaşları hüzne boğdu.

Şehid haberinin gelmesi üzerine İshakpaşa Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılınırken, Cuma Günü ise İnegöl’deki tüm camilerde İsmail Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındı.

İnegöl’de Cuma namazı için camileri dolduran binlerce vatandaş, ellerini İsmail Heniyye için semaya kaldırdı.






HANİYYE’NİN SON İSTEĞİ YERİNE GETİRİLDİ

Şehid olmadan kısa süre önce açıklamalarda bulunarak, zulme karşı duran herkesi 3 Ağustos tarihinde sokaklara çıkmasını ve Gazzeli Müslümanlara destek verilmesi için tüm insanlığa çağrıda bulunan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’nin çağrısına, ülke genelinde olduğu gibi İnegöl’de de vatandaşlar kulak verdi.

İnegöl’de sokaklara çıkan vatandaşlar, ellerinde ‘Hepimiz İsmail Heniyye’yiz’ pankartları ile heykel mevkiinde bir araya geldi.

Burada Filistin lehine sloganlar atılırken, katil İsrail ise lanetlendi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş