6. Geleneksel 15 Temmuz Kupası Kuran Kursları Arası Futsal Turnuvası Sona Erdi

Yayınlama: 06.08.2024
48
A+
A-

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Geleneksel 15 Temmuz Kupası Kuran Kursları Arası Futsal Turnuvası, heyecan dolu final müsabakalarıyla sona erdi. Turnuva, 15 Temmuz 2024 tarihinde başlayarak, 18 Kuran kursunun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplamda 30 müsabakada 216 öğrenci ter döktü.

Turnuvanın üçüncülük maçında Şeyh Edebali Camii Kuran Kursu galip gelerek üçüncü olurken, Turgutalp Camii Kuran Kursu dördüncü sırayı aldı. Şampiyonluk mücadelesi ise 6 Ağustos Salı günü saat 13.00’te başladı. Mevlana Camii Kuran Kursu, geçen yılın şampiyonu Halitpaşa Camii Kuran Kursu’nu mağlup ederek bu yılın şampiyonu oldu.

Final müsabakasını izleyenler arasında İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İnegöl Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mahmut Emanet, Bursa GSB Şube Müdürleri Zekeriya Altuntaş ve Ekrem Uğurlu, Harmancık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Uğur Yılmaz yer aldı. Katılımcılar, kupa ve madalyalarla birlikte MÜSİAD İnegöl İlçe Başkanlığı’nın hediyelerini takdim ederek toplu fotoğraf çektirdiler.






HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş