Zemci Şahin’den Hayvan Hakları İçin İnceleme

Yayınlama: 07.08.2024
73
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, hayvan hakları konusundaki hassasiyetleri dikkate alarak, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti. Şahin, parti heyeti ile birlikte merkezin çeşitli bölümlerini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Şahin, “Hayvan hakları konusunda son zamanlarda kamuoyunda oluşan hassasiyetleri göz önünde bulundurarak, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi’ni gezdik, gözlemledik ve yetkililerden bilgi aldık. Hayvan hakları savunucuları ve bu konuda endişeleri olan vatandaşlarımızın da endişelerini anlıyoruz. Bu endişeleri gidermeyi kendimize vazife edindik,” dedi.

Şahin, bakım merkezinde yaşayan hayvanların koşullarında herhangi bir olumsuzluk görmediklerini belirterek, “Her alanda ve her konuda olduğu gibi halkımızın isteklerinin, beklentilerinin daima takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

CHP İnegöl İlçe Başkanlığı, hayvan hakları konusunda toplumun hassasiyetlerine duyarlılık göstererek, ilgili birimlerle iş birliği yapmaya devam edeceğini bildirdi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş