Hasan Alp Altınoluk İnegölspor’da

Yayınlama: 23.08.2024
53
A+
A-

İnegölspor, Eskişehirspor’dan forvet Hasan Alp Altınoluk ile 3 yıllık anlaşma sağladı. İmza töreninde konuşan Altınoluk, “Burada kendimi göstererek hem kulübüme katkı sağlamak hem de göstereceğim performans ile üst liglere transfer olmak istiyorum” dedi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Cavit Ünalan, şunları söyledi:

“Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda dış transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün Eskişehirspor’dan gelecek vadeden 20 yaşındaki forvet Hasan Alp Altınoluk ile 3 yıllık anlaşma sağladık. Hasan kardeşimiz 3 sezondur Eskişehirspor A takımında forma giyiniyordu inşallah bundan sonra kulübümüzün başarısı için mücadele edecek. Anlaşmanın hem Hasan kardeşimize hem de kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”






Hasan Alp Altınoluk ise “İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. Burada kendimi göstererek hem kulübüme katkı sağlamak hem de göstereceğim performans ile üst liglere transfer olmak istiyorum. Bunun için çok çalışacağım. Transferimde emeği bulunan hocalarımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş