EMLAKÇILARDA YENi BAŞKAN

İnegöl Emlakçılar Derneği, 13. kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede, Melih Uçaravcı yeni başkan seçildi. Ayrıca Kongrede İnegöl Emlakçılar Derneği ismi İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği olarak değiştirildi.

Yayınlama: 19.05.2019
847
A+
A-

İNEGÖL ORTAK PAYDAMIZ
Yenilenmek ve tazelenmenin bu işin doğasında olduğunu belirten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ‘’ Bizler de biliyorsunuz çok yakın zamanda yeni göreve geldik. Yenilenmek her zaman farklı bir bakış açısı ortaya koyar. Geçmişte Zekai Akyürek başkanımız göreve gelmişti, kendisi görev sürecinde elinden gelen gayreti gösterdi. Bugün de genç kardeşimiz Melih Uçaravcı görevi devraldı. Geçmişte görev yapan yöneticilere teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de başarılar diliyorum. Şunu özellikle ifade etmek istiyorum ki bütün sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanındayız. İnegöl bizim ortak paydamızdır. Bütün paydaşlarla beraber bu şehri çok daha güzel bir yere getirebilmek adına mücadele edebileceğimizi düşünüyorum. Bir belediye başkanının her işi bilmesi, her konuya hâkim olabilmesi mümkün değildir. Bu şehrin ortak bir aklı var, biz de bu ortak aklı hayata geçirerek İnegöl’e değer katmak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

GELİŞMELER GÖZLE GÖRÜLÜR
Kongrede konuşan dernek eski başkanı Zekai Akyürek ise, “25 yıldır İnegöl Emlakçılar Derneği’ni kurduk ve bu günlere getirdik. 25 yıl önce ve bugünkü emlak sektörünü karşılaştırdığımız zaman gelişmeler gözle görülür şekildedir. İnegöl Emlakçılar Derneği olarak bu günleri gördüğümüz için gururluyuz. Bütçelerimiz de herhangi bir girdi-çıktı orantısızlığı olmadığını dile getirmek istiyorum. Yeni yönetime de başarılar diliyorum, hepinizi Allah’a emanet ediyorum’’ dedi.

HEYECANIMI DEVAM ETTİRECEĞİM
Yeni başkan seçilen Melih Uçaravcı, “Derneğimizin bugün 25. yılını kutluyoruz. Öncelikle bugüne kadar derneğimize büyük hizmet etmiş olan Zekai Akyürek başkanımıza ve derneğimize hizmet etmiş bütün meslektaşlarıma da teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreçte şu an olduğu gibi heyecanımı devam ettireceğim. Mesleğimizin en büyük sıkıntısı olan ayakçı ve çantacı diye tabir ettiğimiz, bizim meslektaşımız olduğunu iddia eden ama meslektaşımız olmayan kişiler var. Allah’ın izniyle bu kişileri ortadan kaldırmaya çalışacağız” diye konuştu.






DERNEĞİN İSMİ DEĞİŞTİ
Ayrıca kongrede gündeme gelen dernek ismi değişikliği ve onursal başkan maddeleri teklifi dernek üyelerine sunuldu. İnegöl Emlakçılar Derneği ismi İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği olarak değiştirilirken, eski Dernek başkanı Zekai Akyürek ise Derneğin Onursal Başkanı oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş