Çinili’den bir gezi programı daha

İnegöl Çinili Camii Derneği tarafından düzenlenen gezi programlarına bir yenisi daha ekleniyor. Şimdiye kadar bir çok gezi programı düzenleyerek yurdumuzun çeşitli yerleri görmesi sağlayan dernek yönetimi, şimdi ise Denizli gezi programı düzenliyor.

Yayınlama: 05.10.2018
1.127
A+
A-

Çinili Camii Derneği Başkanı İbrahim Ekin, şimdiye kadar bir çok gezi programı gerçekleştirdiklerini ve bu gezilerin insan ilişkilerine olumlu yansıdığını ifade etti.

 

BİR ÇOK YER GEZİLDİ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çinili Camii Derneği Başkanı İbrahim Ekin, “Bildiğini gibi şimdiye kadar bir çok gezi programı düzenledik. Bu gezi programlarımızda türbeleri, camileri, kısacası bizim için manevi öneme sahip bir çok yeri gezdik. Bu gezilerdeki amacımız cami cemaatimiz ile daha sıcak bir bağ kurmak. Bu gezilerimizi dışarıdan duyan vatandaşlarda bizleri arayarak bu gezilere katılmak istediklerini belirtmesi üzerine, gezi programlarımızı sıklaştırmaya başladık” dedi.

 

6 GECE 7 GÜNLÜK GEZİ

Denizli gezi programı düzenleyeceklerini ifade eden Ekin, şu ifadelerle konuşmasını sürdürdü: “6 gece 7 gün sürecek bir program hazırladık. Karahayit Kırmızı Su Kaplıcaları, Denizli Kaklık Mağarası, Buldan gezisi, teleferik turu, merkez çarşı gezisi gibi programlarımız olacak. Gezi programımızın içi gerçekten dolu”

 

GEZİ ÜCRETİ 380 TL

Ekin sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Pansiyon konaklama ücreti ile beraber toplam 380 TL gezi bedeli var. İnegöl’deki vatandaşlarımızı da bu gezimize davet ediyoruz”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş