Kurtuluşspor’da mutluyum

31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Fatih Şimşek, 17 yıldır aralıksız formasını giydiği Kurtuluşspor ile yeniden anlaştı. Birçok transfer teklifleri aldığını söyleyen Şimşek, yuvası gördüğü takımında kaldığını belirtti.

Yayınlama: 02.07.2018
696
A+
A-

Futbola 13 yaşında Kurtuluşspor altyapısında başlayan Fatih Şimşek, 17 yıldır Kurtuluşspor formasını istikrarlı bir şekilde giyiyor.

 

Şimşek yaptığı açıklamada, “Takımda kaldığım için çok mutluyum. Kurtuluşspor büyük bir camia, kazandığımız başarılar ortada. Bu sezon teknik heyet ve takım arkadaşlarımla birlikte Kurtuluşspor’un başarısı için elimden geleni yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.






 

İmza töreni sonrasında kısa bir açıklama yapan Kurtuluşspor yönetim kurulu üyesi Kadir Usluer ise, “Gerçekleşen transferin kendisine ve takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hedefimiz Süper Amatör Ligde başarılı bir sezon geçirmek. Yönetim kurulu olarak iç transfer ile transferlere başladık. İç ve dış transferde hocamızın raporu doğrultusunda birçok futbolcuyla anlaşmak üzereyiz. Anlaştığımız sporcuları ileriki günlerde açıklayacağız” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş