AHİD’ten Konya gezisi

İnegöl Aile Hayatını İyileştirme Derneği üye ve gönüllülerinden oluşan 2 otobüs, yaklaşık yüz kişilik aile grubuyla Konya’ya gezi düzenledi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 01.05.2015
533
A+
A-

Ribat Eğitim Vakfı’nın Konya’da misafiri olan AHİD gönüllüsü aileler, dolu dolu bir pazar günü geçirdiler.

 

Pazar sabahı Ribat Eğitim Vakfının aşevinde kahvaltı yapan aileler, daha sonra Şehitliği gezerek Çanakkale,1. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşında, Konya’dan giderek şehit olmuş Mehmetçik’lerin isimlerinin bulunduğu ve Çanakkale Kurtuluş Savaşlarının minyatürlerle anlatıldığı, Şehitlik mahallinde dolaştılar.






 

Daha sonra Hz. Mevlana ve Şemsi Tebrizi (K.S) hazretlerinin Türbelerini ziyaret eden aileler, ardından Alaaddin Tepesini dolaşarak rengarenk lalelerin arasında bol bol fotoğraf çektirdiler. Öğlen yemeğinden sonra Ribat Eğitim Vakfı Hukuk işleri Sorumlusu Musa Gün hoca efendinin sohbetinden sonra Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz beyin misafiri olan AHİD gönüllüleri, Çamra’da bulunan M.Ö 7000 yıllarında yaşanmış Çatalhöyük mevkiindeki eski medeniyetlerin kalıntılarını ve müzeyi ziyaret ettiler. Akşam yemeği ve çay ikramından sonra Çumra’dan ayrılan AHİD gönüllüleri dolu dolu bir Konya ziyaretinden sonra İnegöl’e döndüler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş