Ak Kadınlardan örnek proje

Ak Parti İnegöl Kadın Kolları, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında İhtiyaç Sahibi Çocukları Giydirme Projesi ile 155 çocuğun gülümsemesine vesile oldu.

Yayınlama: 19.09.2015
442
A+
A-

ÇÖZÜM  ÜRETMEK  İÇİN  MÜCADELE  ETMEKTEYİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Leblebici, “Ak Parti İnegöl Kadın Kolları olarak sosyal  sorumluluk  projeleri  kapsamında  bir  anlamlı  çalışmaya  daha  imza  atıyoruz. Partimizin teşkilat mensupları  duyarlı  davranarak,  her  şeyin  siyaset  olmadığını  göstermişlerdir.  İnegöl’de yaşayan her  vatandaşın  sorunlarına, her  zaman  duyarlı  bir  yaklaşım  göstermektedirler. Sorunların konuşulmadığı  ve  sıkıntıların  azaldığı  bir  ilçede  yaşamak  adına  hepimizin  üzerine  düşen  yükümlülükler  vardır. İnsani durumlar  söz  konusu  olduğunda  siyaseti  bir  kenara  bırakıyoruz. Aldığımız dualar  kendimiz  için  en  büyük  mutluluk  olacaktır. Bundan sonrada  aynı  bilinç  ile  sorunların  çözümü   için  çaba  sarf etmeye  devam  edeceğiz. Her  şeyin  devletten  beklendiği  bir  anlayışı  asla  kabul  etmiyoruz. Hayatın  olağan  akışında  insanlar  sıkıntılar  ile  karşılaşabiliyor. Bu  durumda  insani  duygular  harekete  geçerek  anlam  oluşturuyor. Çocuklarımız ile ilgili  yaptığımız  kıyafet  yardımı da  bu  düşünceden  hareket  ile  gerçekleşti. Bizler  partimizin  kadın  kolları  olarak  her  zaman  empati  yapan  ve  bunu  gerekleri  ile  yaşayan  bireyleriz. İlçemizin  ve  ülkemizin  gelişmesi  adına  siyaset  içinde  olmayı  kendimize  her  ne  kadar  görev  bilsek de,  bireysel  anlamda da  ülkemizin  ve  ilçemizin  kalkınması  adına  uğraş  vermekteyiz. Bu  çabalar  sosyal  sorumlulukları  bilmekle  anlam  kazanır. İşte  biz  Ak  Parti  Kadın  kolları  olarak  bu  düşünce  ile  çalışmakta  ve  gördüğümüz  sorunlara  beklenti  olmaksızın  çözüm  üretmek  için  mücadele  etmekteyiz”

 






155 ÇOCUĞUMUZUN GÜLÜMSEMESİ İLE BULUŞTUK

“Bayramlar paylaştıkça güzelleşir. Sevgiler paylaştıkça artar. Mahalle başkanlarımızdan, yöneticilerimizden, Gençlik Kollarımızdan, Belediye Meclis Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda bizde böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Bizimkisi sadece farkındalık oluşturmaktır. Aziz hemşerilerimizin bu konuda ki duyarlılığını biliyoruz.  Ak Parti’mizin haricinde vakıflarımızın, derneklerimizin, kamu kuruluşlarımızın ve özellikle İnegöl Belediyemizin bu alanlardaki çalışmaları takdire şayandır. Toplumumuzun mutluluğu hepimizin mutluluğu olacaktır. Bizler bir kadın, bir anne olarak “Ufak bir dokunuş bile bir çocuğun gülümsemesine yeter” düşüncesi ile çıktığımız bu yolda 155 çocuğumuzun gülümsemesi ile buluştuk. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen Sayın Milletvekilimize, Sayın İlçe Başkanımıza ve Sayın Belediye Başkanımıza, yönetimlerde görev alan arkadaşlarımıza ve hayırseverlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizler  ülke  geleceğinde  emek  sahibi  olabilmek  için  siyaseti  yapmaya  devam  etmekle  beraber, sosyal  sorumluluk  bilinci  ile  hareket  etmeye  devam  edeceğiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş