AK KADRO 1. YILINI KUTLADI

14 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşen AK Parti İlçe Kongresi’nin ardından yeni İlçe Başkanı ve yönetimine seçilen partililer, düzenlenen kutlama ile 1. yıllarını kutladı. AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, bazı açıklamalarda bulunarak, geride kalan 1 yılı değerlendirdi.

Yayınlama: 18.12.2015
465
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “İlçe yönetimimiz, 14 Aralık 2014 tarihinde, Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen 5. Olağan kongremiz delegelerimizin teveccühüyle ilçemizde Akparti bayrağını teslim almış ve o günden bu güne başarıyla taşımıştır. Geçirmiş olduğumuz 1 yıllık sürede, yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımız büyük bir özveri ve olağanüstü bir çalışma göstermiş, 7 Haziran seçimlerinde edindiği tecrübeyi, 1 Kasım seçimlerine en doğru biçimde yansıtmış ve İnegöl tarihinde bir siyasi partinin yakaladığı en yüksek oy oranı olan %70.4 seviyesine ulaşmıştır. Teşkilatımız tüm kademeleri ile 1 Kasım seçimlerinin, memleket meselesi olduğu, adeta olmak yada olmamak mücadelesi olduğu bilincini özümsemiş, bu doğrultuda gecesini gündüzüne katarak, kusursuza yakın bir organizasyon yapısı ile başarıya giden yolda vazifesini yerine tam olarak getirmiştir. Yönetim kurulumuz göreve geldiği ilk günden itibaren, yerel ve siyasi gündem yoğunluğu içinde dolu dolu bir yıl geçirmiştir”

 

“Göreve başladıktan sonraki süreçte ilk olarak ilçemizin çok değerli sivil toplum kuruluşlarının, spor kulüplerinin, derneklerimizin ve muhtarlarımız ile beraberindeki heyetlerin hayırlı olsun tebrik ziyaretlerinin kabul edilmesi ile başlayan süreç önce 7 Haziran, ardından ise 1 Kasım seçim çalışmaları ile devam etmiştir. Özellikle 1 Kasım seçimlerinde, 7 Haziran seçimlerindeki eksik ve hatalı hususlar üzerinde etkin bir çalışma yapılmıştır.Neticesinde, 1Kasım seçimlerinde son derece verimli, tüm arkadaşların eksiksiz biçimde katıldığı, sorumluluk aldığı ve aldığı sorumluluğu başarıyla yerine getirdiği bir seçim dönemi yaşanmıştır. Bursa2da ve Türkiye Genelinde; Gerek en çok oyunu artıran gerek ise en çok oy alan ilçelerin en önünde yer almamızda, partimizin başarılı genel siyasetinin yanı sıra, yerelde yapılan etkin çalışmanın da önemi büyüktür. İlçe yönetimimiz, Milletvekili Adaylarımız, Belediye Başkan ve Belediye Meclis Üyelerimize, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Mahalle Başkanlarımız ve yönetimleri, Sandık Başkanlarımız ve gönüldaşlarımız hep birlikte başarıya ortak olmuşlar ve partimizin yeniden tek başına iktidara yürüyüşüne önemli katkı koymuşlardır. Çalışmalarımıza destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Yine İlçe başkanlığımız adına, geçirmiş olduğumuz bir yıllık süre içerisinde bizden desteğini esirgemeyen başta; Bizlerin iyi niyetli ve fedakâr çalışmalarını, rekor oy oranı ile taçlandıran ilçe halkımız olmak üzere, ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlar ile STK lara, minnet, şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugüne kadar davası uğruna, vaktini maddi ve manevi fedakarlıklarını esirgemeyen İlçe Yönetimimiz bundan sonrada Ülkemiz ve Partimiz için elinden geleni birlik ve beraberlik içinde yapacaktır” dedi.                                                                        






                                                                                             



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş