AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ADEM DEMİREL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

İnegöl AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, gündem ile alakalı gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

AB ÜLKELERİ KIRMIZIÇİZGİLERİMİZİN FARKINDA
Mülteci sorunu nedeni ile AB ülkelerinin ikiyüzlü davrandığını belirten Demirel, ” Avrupa bu krizi Türkiye üzerinden çözmek istiyor ama gerekli şartları yerine getirmekten kaçınıyor ve ikiyüzlü davranıyor. Eğer bir krizi çözmek istiyorsanız, yardımcı olacaksınız. Eğer krizin ucu size de dokunuyorsa kesinlikle yardımcı olacaksınız. Krizin ucu bana değmesin, yardımcı da olmayalım diyorsanız, o kriz mutlaka bir gün sizin kapınızdan içeriye girer” dedi.

MUHALEFET KAYBETMEYE MAHKUM
PYD mevzilerinin OBÜS’ler tarafından bombalanmasına değinen Demirel, muhalefetin bu konuda anlamsız çıkışına sert tepki göstererek, “Muhalefeti eleştiri koltuğu olarak görenler, ülke menfaatlerinden uzak, sadece AK Parti karşıtı görüşlerin savunulduğu merkezler haline gelmiştir. Milletin çıkarları için değil de sadece AK Parti’nin yapmış olduğu bütün doğruları e

Yayınlama: 18.02.2016
533
A+
A-

AK PARTİ HÜKÜMETİ OLARAK İZİN VERMEDİK

“Gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “Son günlerde yaşanan olayları basın aracılığı ile öğreniyoruz. Aslında tarihi biraz geriye doğru çekmek istiyorum. Malumunuz 17 Aralık operasyonları ile başlayan, Gezi Parkı olayları ile süre gelen ve dış güçlerin hedef tahtasında olan güçlü bir Türkiye var. Dış güçlerin ülkemiz üzerindeki oyunlarını herkes biliyor. Dış güçler ise Türkiye’nin durdurulamaz yükselişinin devam etmesinden dolayı çok rahatsız. Bu nedenle nifak tohumları ekerek, ülkemizin gelişmesini ve yükselmesini engellemek istiyorlar. Buna AK Parti hükümeti olarak izin vermedik, vermeyeceğiz”

 






AB ÜLKELERİ İKİYÜZLÜ DAVRANIYOR

“Biliyorsunuz son günlerde mülteci konuları ön plana çıkmaya başladı. Ülkemizde Suriyeli sığınmacıların sayıları 2 milyona yakın. Onlara yapılan yardım şu ana kadar toplam 10 milyar Dolar civarında. Avrupa’ya göç dalgasının durdurulması için de AB ülkeleri 3 milyon Euro yardım paketi hazırlayacağını açıklamıştı. Bu yardımın şu ana kadar hazırlanmadığını da görüyoruz. Avrupa bu krizi Türkiye üzerinden çözmek istiyor ama gerekli şartları yerine getirmekten kaçınıyor ve ikiyüzlü davranıyor. Bu konuda başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu önemli açıklamalarda da bulundu. Eğer bir krizi çözmek istiyorsanız, yardımcı olacaksınız. Eğer krizin ucu size de dokunuyorsa kesinlikle yardımcı olacaksınız. Krizin ucu bana değmesin, yardımcı da olmayalım diyorsanız, o kriz mutlaka bir gün sizin kapınızdan içeriye girer. Bu konuda hükümetimizin kırmızıçizgileri var. AB Ülkeleri de bu kırmızıçizgilerin farkında”

 

MUHALEFET KAYBETMEYE MAHKUM

“Sınır hattında Suriye’nin PYD mevzilerinden Türkiye’ye doğru ateş açılması ile beraber angajman kuralları çerçevesinde Kilis sınırındaki Akçabağlar üs bölgesinde konuşlu 7 Fırtına OBÜS’ü PYD mevzilerini bombaladı. Bu olay ülkemizde de geniş yankı buldu. Biz sınırlarımızı korurken muhalefet kanadında yine beklendik sesler gelmeye başlandı. Muhalefeti eleştiri koltuğu olarak görenler, ülke menfaatlerinden uzak, sadece AK Parti karşıtı görüşlerin savunulduğu merkezler haline gelmiştir. Milletin çıkarları için değil de sadece AK Parti’nin yapmış olduğu bütün doğruları bile eleştiren muhalefet kanadı var ülkemizde. Bu nedenle de kaybetmeye mahkûmlar”

 

TÜRKİYE TÜM MAZLUMLARIN HAMİSİDİR

“Ümmet olmak, İslam’ın ırklardan daha üstün olduğunu kabul etmek, her Müslüman’ım diyen için olmazsa olmazdır. Bildiğiniz gibi DAEŞ ile mücadele konusunda geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan ve Katar’ın destek veren açıklamaları ve uçak yardımları gündeme gelmişti. Ben şu şekilde düşünüyorum; sadece Suudi Arabistan ve Katar değil, diğer İslam ülkeleri de Türkiye’nin öncülüğünde Müslümanlara yapılan zulme artık dur demek istiyor. Bütün dış güçler de bunun farkında. Türkiye tüm mazlumların hamisidir ve hamisi olmaya da var gücüyle devam edecektir” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş