Akhisar’da hedef Yenişehir

Akhisar Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Dinçer, Cerrah galibiyetinin kendileri için objektif bir ölçü olmadığını, asıl güçlerini haftasonu oynayacakları Yenişehir Yolören maçında göreceklerini ifade etti.

Yayınlama: 04.03.2016
425
A+
A-

2. Amatör Küme 9. Grup temsilcimiz Akhisar Demirspor’un Teknik Direktörü Mustafa Dinçer, geçtiğimiz hafta kazandıkları Cerrahspor müsabakasını ve önümüzdeki haftasonu oynayacakları Yenişehir Yolören müsabakası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

AÇIKLANABİLİR BİR DURUM DEĞİL






2. Amatör Küme 9. Grup’ta mücadele eden Akhisar Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Dinçer farklı kazandıkları Cerrahspor maçının ardından; “Ligin 4. haftasında rakibimiz Cerrahspor’du. Maça baskılı bir oyunla başladık. Henüz ikinci dakikada Ramazan’ın kafa vuruşunda golü bulduk. Erken gelen gol rakibin direncini kırdı. 10. dakikada Yusuf’un 21. dakikada Fatih’in golleri oyunda iyice rahatlamamıza neden oldu. Her şey istediğimiz gibi devam ederken ve 3-0 önde iken bir oyuncumun hakemin kararına aşırı tepki gösterip kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakması inanılır gibi değildi. Bu kadar erken skor avantajı bulduğumuz bir maçta bir oyuncumun böylesine anlamsız bir kart görerek takım arkadaşlarını sahada eksik bırakması benim açımdan açıklanabilir bir durum değildi. Böyle acemice ve gereksiz bir kırmızı kart görmememiz gerekirdi. Maçın 28. dakikasından sonrasını bir eksikle oynamamıza rağmen oyunda etkinliğimizi daha da arttırdık. Oyunumuzu daha da geliştirerek futbolun doğrularını daha fazla sahaya yansıttık. Yaptığımız antrenmanların karşılığını almaya başladık. Oyuna sonradan giren Recep, Atilla ve Erdi gibi oyuncularım oyuna ekstra katkı sağladılar. 47. dakikada Yücel’in, 58. dakikada Halil İbrahim’in, 64. dakikada Yakup Kuzu’nun, 68. ve 90. dakikalarda Atilla’nın golleri skoru belirledi. Cerrahspor lige bu sene yeni katılmış, mütevazı bir kadrosu olan ve güçleri yettiğince mücadele etmeye çalışan bir takım. Onlara bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

ASIL GÜCÜMÜZÜ BU HAFTA GÖRECEĞİZ

Hafta sonu İnegöl’de karşılaşacakları Yenişehir Yolörenspor maçı ile alakalı da konuşan Dinçer, “Cerrahspor galibiyet ve skor bizim için objektif bir ölçü olmaz. Asıl gücümüzü ve bu ligde ne yapabileceğimizi bu hafta oynayacağımız ligin iddialı takımlarından olan Yenişehir Yolören maçında göreceğiz. Yükselen grafiğimizi sürdürerek bu maçı da kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Güzel bir maç olacağını umuyor ve tüm sporseverleri bu maçı izlemeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş