Akşemsettin Okulu’ndan müdürlerine veda yemeği

4 yıl boyunca aynı kurumda görev yapan müdürlere uygulanan rotasyon sonucunda farklı kuruma atanması beklenen Akşemsettin İlk ve Ortaokulu Müdürü Fikret Kılıç için, okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından veda yemeği düzenlendi.

Yayınlama: 26.09.2014
738
A+
A-

Geçtiğimiz akşam düzenlenen yemeğe Akşemsettin İlk ve Ortaokulu Müdür vekili Yurdal Çelik, Akşemsettin İlk ve Ortaokulu Müdürü Fikret Kılıç, Okul Aile Birliği Başkanı Habibe Bali, öğretmenler ve okul aile birliği yönetimi katıldı.

 

Hep birlikte yenilen yemeğin ardından konuşan Akşemsettin İlk ve Ortaokulu Müdür vekili Yurdal Çelik şunları söyledi: Müdürümüz Fikret Kılıç’ın 5 yıllık görevinin ardından rotasyon nedeniyle farklı bir kuruma atamasının olacağından dolayı veda yemeği düzenledik. Müdürümüze yeni görev yerinde ve hayatında başarılar dileriz. Müdürümüz 5 yıl içinde büyük hizmetler yaptı. Yeni görev yerinde de büyük hizmetler yapacağından eminim.






 

Kendisi onuruna düzenlenen yemekten ötürü duyduğu memnuniyeti teşekkür ederek konuşmasına başlayan Fikret Kılıç ise şöyle konuştu: Böyle bir organizasyon düzenlemişler. Kendilerine teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca okulumuzda görev yaptık. Önemli başarılara imza attık. Bu başarılarda kaymakamımız, belediyemiz, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz, okul yönetimimizin katkıları oldu. İnşallah bu başarılar bundan sonra da devam eder. Başarılar diliyorum.

 

Konuşmaların ardından, 5 yıl boyunca hizmet veren Fikret Kılıç’a okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından teşekkür plaketi verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş