Aktaş galericilerle buluştu

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İmar ve Şehircilik Komisyonu ve Çevre Sağlık Komisyonu’nu ile birlikte oto galericiler sitesi çevresindeki yaşayan konut sakinlerinin şikâyetçi oldukları konuları oto galericiler sitesine giderek yerinde inceledi.

Yayınlama: 19.05.2015
629
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bazı şikâyetler nedeni ile Oto Galericiler Sitesi esnafı ile bir araya geldi.

 

AKTİVESİNİN ARTACAĞINI BURADA NET BİR ŞEKİLDE BİR KEZ DAHA GÖRDÜK






İncelemeler sonrası konu hakkında açıklama yapan Başkan Aktaş; “Yaklaşık 4 yıl önce konuşlandırdığımız galericiler sitesi ile alakalı çevre sakinleri tarafından dile getirilen şikâyetler hakkında görüşmeye geldik. Bildiğiniz gibi galericiler sitesini şehir dışına taşıyarak Mesudiye mahallesinde Bursa-Ankara karayolu paralelinde konuşlandırmıştık. Tabi etrafıyla alakalı bir dizi düzenlemeler gerekiyor. Bu manada şikâyeti olan konut sakinleri var, ama burada güzel bir sitemiz var. Ufak tefek dokunuşlarla ciddi bir şekilde aktivesinin artacağını burada net bir şekilde bir kez daha gördük” dedi.

 

MAHALLE SAKİNLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI GİDERMİŞ OLACAĞIZ

Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de eşlik ettiği incelemede; “ilgili daire müdürlerimiz, Başkan yardımcılarımız geldiler. Biz burada belediye olarak yapacağımız asfaltlama çalışmaları, etrafın leylandilerle çevrilmesi, buranın genel temizliği, otların ayrıştırılmasıyla alakalı konuları tek tek görüştük. Bir proje çıkarıp kendileri ile paylaşacağız. İnşallah kısa bir süre içerisinde bitirip mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarını gidermiş olacağız” dedi.

 

ANLAYIŞI GÖSTERMELERİNİ İSTİRHAM EDİYORUM

Aktaş son olarak; “Bu arada mobilya üretim yerlerinin artması ile alakalı bir toplantıya gireceğiz, orada da üreticilerimize, sanayicilerimize gerekli uyarı ve ikazlarımızı yapacağız. İnşallah konut sakinlerinin burada dertlerinin çözülmesi için onlara yardımcı olacağız. Konut sakinlerinden şunu da özellikle istirham ediyorum. Gerçekten çok güzel bir Oto Galericiler Sitemiz var. Genel anlamda ufak tefek dokunuşlarla her şey çok güzel olabilir. Dolayısıyla bu manada konut sahiplerinin de gerekli anlayışı göstermelerini istirham ediyorum. Ben site yönetimine ve buradaki esnaf arkadaşlarıma anlayışlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş