Aktaş’a tebrik ziyaretleri sürüyor

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından yüzlerce insanın gerek telefonla ve gerekse yüz yüze tebrik ettiği İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, makamında kamu kurum ve kuruluşlarının, derneklerin ve vatandaşların tebriklerini kabul ediyor.

Yayınlama: 08.04.2014
849
A+
A-

30 Mart Mahalli İdareler seçiminde 3. kez yeniden seçilen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

 

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Aktaş, “Seçim süresince halkımızın desteğini hep yanımızda hissettik ve seçimlerde de çok şükür bizleri mahcup etmediler. Seçim sonrasında halkımız makamımızda bizleri tebrik ederek mutluluklarını dile getirdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.






 

Aktaş: “Bizler hizmet için buradayız. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım, ilçe teşkilatım ve personelimle beraber, İnegöl halkına en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile İnegöl’e hizmet etmek bizim için bir şeref. Halkımızın teveccühüne layık olacak bir şekilde inşallah en güzel hizmetleri ve projeleri Cenabı Allah’ın izniyle yapma çabası içinde olacağız” dedi.

 

Ziyaretçiler Başkan Aktaş’ı tebrik edip çiçek takdiminde bulunarak, hayırlı olsun temennilerini ilettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş