Aktaş’tan Mozaik Temel Lisesine ziyaret

Kurum ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mozaik Temel Lisesi’ni ziyaret etti.

Yayınlama: 23.12.2015
632
A+
A-

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Her hafta gerçekleştirmiş olduğumuz kurum ve kuruluş ziyaretlerimiz kapsamında bugün de ilçe yönetimimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile beraberMozaik Temel Lisesini ziyarete geldik. Öncelikle hem Müdürümüze hem de kurum çalışanlarına bizleri güzel bir şekilde karşılamaları ve ağırlamalarından dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu manada kurumumuzun şehrimize ve eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olmasını da temenni ediyorum” dedi.

 

Aktaş; “Özellikle dershanelerin dönüşümü ile alakalı süreci iyi bir şekilde yöneten Mozaik Temel Lisesi dönüşüm sürecini İnegöl’de ilk gerçekleştiren kurum olarak geçen sene eğitim öğretime başlamıştı. Kurumumuz eğitim öğretim hayatında öncü bir anlayış ile hareket eden bir eğitim yuvası olarak 230 öğrencisi ile eğitim öğretime devam etmektedir. Bu mana da Müdür Bey’in şahsında bütün öğretmen ve öğrencilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Aktaş; “İnegöl Belediyesi olarak bizler de bu dönüşüm sürecini kolaylaştırmak adına elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyuyoruz. Gerçekten devletimizin bu konuda özel okul açma ve bu kurumların sağlıklı bir şekilde devam etmesi için teşvikleri var. Halkımızın da bu konuya genel mana da itibar ettiğini görüyoruz. 1-2 yıl içerisinde bu sistemin oturacağını ve daha sağlıklı bir şekilde uygulanacağını umut ediyoruz” dedi.

 

Aktaş son olarak; “ Bugün genel anlamda hem kurum ile hem de eğitimle alakalı istişareler yaptık. Müdür Bey’in şahsında tüm kurum çalışanlarına ve öğrenci kardeşlerime başarılar ve kolaylıklar diler, saygılarımı sunarım” dedi.

 

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Mozaik Temel Lisesi Müdürü Bilal Güler ise; “Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş nezdinde ilçe yönetimi ve meclis üyelerine kurumumuza yapmış oldukları bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bakanlığımızın almış olduğu dershanelerin temel liseye dönüşüm projesi kapsamında kurumumuzda bakanlıktan almış olduğu izinle temel lise olarak eğitim – öğretim hayatına geçen yıl başlamıştı. Türkiye’de dönüşüm sürecini gerçekleştiren ilk kurumlardan biri olmasının yanında İnegöl’de ilk dönüşümü gerçekleştiren kurum olan okulumuz şu an 230 öğrenci ve toplam 30 personel ile birlikte eğitim öğretime devam etmektedir. Binamız 13 derslikten oluşmakta olup, öğrencilerimizin bilimin ışığında geleceklerini inşa etmeleri için her alanda gelişmelerini sağlama noktasında her türlü sosyal aktivite mekanlarına haiz bir eğitim yuvası olarak genç eğitimci kadromuzla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

 

Güler; “Devletimizin yapmış olduğu dershanelerin temel liseye dönüşümü projesi bizler tarafından olumlu karşılandı. İnegöl Mozaik Temel Lisesi olarak bu uygulamadan memnun olduğumuzu ve vatandaşlarımıza bunun olumlu bir şekilde yansımış olduğunu söyleyebiliriz. Öğrencilere sunulan teşviklerin daha fazla artması ile birlikte daha fazla öğrencinin temel liselere doğru yöneleceğini ve öğrencilerin bu kaliteli eğitimden daha fazla hizmet alacağını düşünüyoruz. Son olarak Belediye Başkanı Alinur Aktaş nezdinde ilçe yönetimi ve meclis üyelerine gerçekleştirmiş oldukları bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Konuşmaların ardından Başkan Aktaş’a okul yönetimi tarafından günün anısına çiçek takdim edildi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş