Alanyurtspor toparlanmak istiyor

Alanyurtspor Teknik Direktörü Yunus Memiş, İnegöl derbisinde Doğanspor karşısında aldıkları 5-2’lik mağlubiyetin kendilerine yakışmadığını, hatalardan ders çıkararak en kısa sürede toparlayacaklarını belirtti.

Yayınlama: 21.10.2015
505
A+
A-

1. Amatör Küme 5. Grup 2. haftasında oynanan müsabakalar tamamlandı. İlk haftayı 3 puanla kapatan Doğanspor ve Alanyurtspor, 2. haftada İnegöl derbisinde karşılaştılar. Doğanspor, Alanyurtspor’u 5-2 gibi farklı bir skorla yenerek haftanın flaş skoruna imza atmayı başardı ve zirveye yerleşti. İlk yarıda 4 gol birden bulan Doğanspor rakibini adeta sahadan sildi. Alanyurtspor, 2. yarıda baskılı oynamaya çalışsa da Doğanspor’un tecrübeli oyuncuları buna izin vermedi.

 

BİZE YAKIŞMADI






Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan Alanyurtspor Teknik Direktörü Yunus Memiş; “Öncelikle Doğanspor’ u güzel futbol ve galibiyetten dolayı kutluyorum. Müsabakanın başından sonuna kadar galibiyeti hak ettiler. Oyunun başlarında yediğimiz 2 gol direncimizi kırdı ve bir türlü toparlayamadık. Hem oyun hem de mücadele yönünden hiçbir varlık gösteremedik. Skor ne olursa olsun mücadelemiz ve oyun bu olmamalıydı. Bize yakışmayan bir görüntü verdik. Bundan dolayı Alanyurtspor camiasından özür diliyorum” dedi.

 

TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ

Futbolda bu gibi neticeler zaman zaman her takımın başına gelebildiğini aktaran Yunus Memiş, “Önemli olan hatalarımızdan ders çıkarmaktır. Bunları değerlendirip en kısa zamanda toparlanacağız. Önümüzde daha çok maç var zor da bir fikstürümüz var. İlk haftalarda topladığımız puanlar bizim konumumuzu belirleyecek. En iyi şekilde yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş