Ali Baba Kavşağı son aşamada

İnegöl Belediyesi, üniversite mevkiinde yapılan ve adına Ali Baba adını verdiği kavşağın çalışmalarında son aşamaya geldi. Çalışmalarla ilgili Ali Baba Kavşağında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara, “Düzenleme kapsamında trafik içindeki her taşıtın kendi şeridinde olması sağlanarak trafik akışı düzene sokulmuştur” dedi.

Yayınlama: 19.03.2014
2.042
A+
A-

Sık sık yaşanan kazaların önüne geçmek ve trafikteki düzensizliği önlemek için yeniden tasarlanan Ali Baba Kavşağı hizmete girdi.

 

BELEDİYEMİZE MALİYETİ 50 BİN TL






Ali Baba Kavşağıyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara, şu ifadeleri kullandı: İnegöl genelinde trafik master planı çerçevesinde yapılan kavşak düzenlemeleri kapsamında Ali baba Çeşmesi kavşağı adını verdiğimiz bu kavşak ilçe emniyet müdürlüğünden gelen talep doğrultusunda yeniden düzenlenmektedir. Sık sık yaşanan kazaların önüne geçmek ve trafikteki düzensizliği önlemek için yeniden tasarlanmıştır. Bu bölgede yol aksları birbirini karşılamadığından dolayı trafik düzensiz bir şekilde seyretmekte idi. Düzenleme kapsamında trafik içindeki her taşıtın kendi şeridinde olması sağlanarak trafik akışı düzene sokulmuştur. Çalışmalarımız devam etmektedir ve tamamlandığında bu düzenlemede yaklaşık; 300 metre tül bordür, 565 m2 parke kullanılmıştır. Ayrıca Kavşak ortasında diğer kavşaklardaki uygulamalarımızdan farklı olarak bir de direkli saat kulesi konulmuştur. Zemininde değişik renklerde mermer uygulaması yapılmış olan çalışmanın belediyemize maliyeti 50 bin TL’dir. Çalışmamızın bölgemize ve kentimize hayırlı olması temennisiyle saygılar sunuyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş