Amatörlerin kar tatili bitti

Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Küme heyecanı geçtiğimiz haftalarda yaşanan kar engelinin ardından bu haftasonu oynanacak müsabakalar ile devam edecek.

Yayınlama: 23.01.2016
412
A+
A-

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Yenicespor’un bay olduğu, 1. Amatör Küme temsilcimiz Doğanspor’un ise rakibi Ilgarspor’un ligden çekilmesi sonucunda hükmet 3-0 galip sayılmasıyla maç oynamadan kapatacağı haftada Süper Amatör ve 1. Amatör’den toplam 7 temsilcimiz sahadaki yerlerini alarak kritik mücadeleler verecekler.

 

ZORLU MÜCADELE






Süper Amatör Lig B Grubu’nda 11 maçta topladığı 22 puanla 4. sırada yer alan ve zirve takibini sürdüren Kurtuluşspor, 12 maçta 27 puan toplayarak 2. sıradaki yerini koruyan Zaferspor ile karşı karşıya geliyor. Pazar günü saat 14.00’da Atıcılar-1 Sahası’nda Zafer’in rakibi olacak olan Sarı Kırmızılı temsilcimiz zorlu deplasmandan puan çıkarmak istiyor.

 

ŞAMPİYONLUK MAÇI

Gruptaki bir başka zorlu mücadele ise lider Gürsu ile 3. sırada yer alan temsilcimiz Kafkasspor arasında oynanacak. 12 maçta 10 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek topladığı 32 puanla namağlup şekilde liderliği elinde bulunduran Gürsu Belediyespor, 11 maçta 23 puan toplayarak 3. sırada yer alan temsilcimiz Kafkasspor ile Pazar günü saat 14.00’da Gürsu Sahası’nda karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk ve Play-Off mücadelesini yakından ilgilendiren mücadeleye her 2 takım taraftarlarının da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

GENÇLER MUTLAK GALİBİYET İSTİYOR

B Grubu’ndaki son temsilcimiz Gençlergücü ise, orta sıralarda yer alan Yenişehir Belediyespor’u ağırlıyor. Kurtuluş Sahası’nda saat 14.00’da rakibi ile karşı karşıya gelecek olan Gençlergücü, kritik bölgeden uzaklaşmak için sahadan mutlaka 3 puan çıkartmak istiyor.

 

PUAN KAYBININ TELAFİSİ YOK

Süper Amatör Lig A Grubu’nda ise 13 maçta topladığı 11 puanla 9. sırada yer alan temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, 13 maçta 14 puan toplayarak 8. sırada yer alan Millet Mah. Spor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Pazar günü saat 14.00’da Atıcılar-2 Sahası’nda sahaya çıkacak olan Güvenspor, zorlu mücadeleden puan çıkarmak istiyor.

 

DOĞUGÜCÜ “SÜPER” DİYOR

1. Amatör Küme 4. Grup’ta ligin son sırasında yer alan temsilcimiz Osmaniyespor, Pazar günü saat 14.00’da Dikkaldırım Sahası’nda Çekirgespor’a konuk oluyor. 4. Grup’taki bir diğer temsilcimiz olan Doğugücü ise Pazar günü saat 14.00’da Sanayi Sahası’nda Yenidoğanspor’u ağırlıyor. 5. Grup’taki temsilcimiz Alanyurtspor ise Pazar günü saat 12.00’da Sanayi Sahası’nda konuk edeceği Hürriyet karşısında sahadan puan çıkarmak istiyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş