Arrigo’dan anlamlı ziyaret

ARRİGO Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Turan Ak, İnegöl Halk Eğitim Merkezi 23 Yaş Üstü Engelliler Okulu’na moral ve motivasyon ziyareti gerçekleştirilerek istişarelerde bulundu.

Yayınlama: 08.09.2015
1.053
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde, İnegöl Halk Eğitim Merkezi 23 Yaş Üstü Engelliler Okulu’na moral ve motivasyon ziyaretinde bulunan, ARRİGO Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Turan Ak, engelli öğrencilerin sınıflarını gezerek öğrencilerle sohbet etti. 

 

İHTİYAÇLAR GİDERİLECEK






Okul yönetimi ve öğretmenlerinden okul hakkında bilgiler alan Ak, okulun ihtiyaçlarında destek olabileceklerini söyledi. İnegöl’e böyle bir okul kazandıran İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti. 

 

ONLARIN MUTLULUĞU BİZİ DE MUTLU ETTİ

Engelli kardeşlerimizi topluma kazandırılma faaliyetlerinde herkesin destek olmasının gerektiğinin altını çizen Ak, “Bugün burada engelli öğrencilerimizin yaptıkları çalışmaları, sınıflarını ve nasıl eğlendiklerini gördük. Gerçekten onları mutlu görmek bizleri de mutlu etti. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de tekrar ziyarete gelip okul için destekte bulunacağız” dedi.

 

“HEPİMİZ BİR ENGELLİ ADAYIYIZ”

Okuldaki öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunarak sözlerine bitiren Ak, “Unutmamalıyız ki hepimiz bir engelli adayıyız. Engelli kardeşlerimizin yanında olup onlara destek olmalıyız” şeklinde konuştu.

 

ÖZDEMİR’DEN AK’A TEŞEKKÜR

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ise, organizasyonu düzenleyerek kendilerine ve öğrencilere destek olan, motivasyon sağlayan ARRİGO Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Turan Ak’a teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş