Asılsız ihbar’a Emniyet kancası

“İnegöl’de canlı bomba bulundu” dedikodularının kaynağını araştıran Emniyet ekipleri, asılsız ihbar yapan şahsa ulaştı. İhbarı yapan 16 yaşında genç hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Yayınlama: 31.03.2016
484
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde İnegöl’de canlı bomba olduğuna dair durumlar yayılmış. Vatandaşlar çıkan dedikodular nedeni ile huzursuz olurken, asılsız ihbarı yapan 16 yaşındaki gence Emniyet Ekiplerince ulaşıldı ve hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

EN KOLAY HUZUR BOZMA YOLU: SANAL ÂLEM






İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan katıldığı bir programda yöneltilen soru üzerine yaptığı açıklamasında, “Terörün amacı vatandaşın huzurunu bozmaktır. Bununda en kolay yolu sanal âlemdir. Bu konuda en sağlıklı bilgiye Emniyet teşkilatımızdan ulaşabilirsiniz. Pazar günü İnegöl AVM ile alakalı bir ihbar geldi. Bu asılsız ihbarı yapan şahsı ve amcasına Jandarma bölgesinde ulaştık. 2000 doğumlu bir kişi bu ihbarda bulunmuştu. Biz de şahsı aldık. Pişman olduğunu söyledi ama biz savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Bu tür asılsız ihbarların cezası ağırdır. Bu tür asılsız ihbarlara kanmayın, itibar etmeyin. Bu konularda hassas ve duyarlı olmamız lazım” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş