AVM’de Aralık ayı yine dopdolu

İnegöl AVM Aralık ayına dopdolu başlıyor. Cumartesi çocuklar için Kitap Ayracı Atölyesi, Pazar ise Duvar Saati Atölyesi’nde çocuklar eğlenecek. 5 Aralık Cumartesi akşamı ise Mevlana Haftası’nı anma etkinliği Sema Gösterisi ile taçlandıracak.

Yayınlama: 04.12.2015
539
A+
A-

 

Aralık ayında da çocukları unutmayan İnegöl AVM atölyelerine dolu dolu devam ediyor. Yılbaşı yaklaşırken atölyelerle birlikte çocukların hem anı olarak kendilerine saklayabileceği hem de yeni yıl için kendi elleriyle yapabileceği atölye çalışmaları hafta sonları İnegöl AVM’de olacak.

 






MEVLANA ANILACAK

5 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’da Fast Food katında Kitap Ayracı Atölyesi ile çocukları kitap okumaya özendirecek atölye çalışmasına tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Cumartesi akşamı ise 19.30’da Mevlana’yı anma haftasında muhteşem bir Sema Gösterisi İnegöl AVM’de!

 

ETKİNLİKLER 7’DEN 70’E HERKESİN İLGİSİNİ TOPLUYOR

6 Aralık Pazar günü ise Duvar Saati atölyesi ile çocuklar kendi saatlerini yapacaklar. Saat 15.00’da Fast Food katına gerçekleştirilecek olan etkinliğe çocukların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Aralık ayını etkinlik ve kampanyalarıyla dolu dolu geçirecek İnegöl AVM, bu hafta sonunda 7’den 70’e herkesin ilgisini toplayacak etkinlikleriyle sizlerle.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş