Ayşe Pakoğlu görevi devraldı

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı’nca gerçekleştirilen Kadın Kolları Kongresi sonucunda başkanlığa gelen Ayşe Pakoğlu, parti binasında gerçekleştirilen törende görevi teslim aldı.

Yayınlama: 19.12.2015
646
A+
A-

Dün saat 14.00’da düzenlenen devir teslim programına CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları yeni Başkanı Ayşe Pakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları eski Başkanı Nebahat Yılmaz ve partililer katılım gösterdiler.

 

BÜYÜKIŞIKLAR’DAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR






Tören esnasında bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, “CHP de ilçe kongre süreçlerini atlattık. 5 yıldan bu yana özverili bir şekilde emeği ile partimize hizmet etmiş ve bundan sonra da partimizin kadın kollarında bizlerle beraber olmaya devam edecek Kadın Kolları eski Başkanımız Nebahat Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de yanımızda olacağını biliyoruz. Kendisine emeklerinin karşılığı olarak bir plaket takdim etmek istiyoruz” dedi.

 

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK

Büyükışıklar’ın plaket takdiminden sonra söz alan CHP İlçe Kadın Kolları eski Başkanı Nebahat Yılmaz, “Bu plakette tüm arkadaşlarımızın emeği var. Tek başına başarı, başarı sayılmaz. Bu birlikte çalışmanın bir sonucudur. 5 yıl içerisinde güzel çalışmalar yaptık. Çok yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Başarıyla çıktık. 2010’da geldiğim Kadın Kolları Başkanlığını 2015’te daha önceden aldığım arkadaşıma devrediyorum. O da çok başarılı çalışmalara imza atacaktır. Biz de yanlarında olacağız. Her şey partimiz için. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni yönetime başarılar diliyorum. Hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.

 

BU BİR BAYRAK YARIŞI

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pakoğlu ise, “Burada hem sevinci hem de hüznü bir arada yaşıyoruz. Arkadaşımız burada, bir yere gitmiyor. Biz bir ekibiz. Beraber başladık, beraber devam edeceğiz. Bir yere salmıyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Benden sonra diğer arkadaşlarımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için gayret göstereceklerdir” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş