Baraka yangını korku dolu anlar yaşattı

Mahmudiye Mahallesi Gözde Sokak’ta bulunan barakada meydana gelen yangın, korku dolu anlara neden oldu. Barakada kimsenin olup olmadığını öğrenmeye çalışan vatandaşlar, İtfaiye ekiplerinin müdahalesini sonun kadar takip etti. Yangın nedeni ile yıkılan barakada kimsenin olmaması rahat nefes aldırdı.

Yayınlama: 25.03.2016
500
A+
A-

Edinilen bilgilere göre çıkış nedeni bilinmeyen yangın, Mahmudiye Mahallesi Gözde Sokak’ta meydana geldi. Barakada alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu hemen İtfaiye Ekipleri’ne bildirdi.

 

VATANDAŞLAR KENDİ İMKANLARI İLE SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI






Bazı vatandaşlar İtfaiye Ekipleri’nin olay yerine gelene kadar kendi çabaları ile yangını söndürmeye çalıştı.

 

SOKAK SAKİNLERİ OLAY YERİNE KOŞTU

Olay yerine gelen İtfaiye Ekipleri, yangına 2 araç ile müdahale etti. İtfaiye’nin müdahalesi sırasında vatandaşlar sokağa döküldü. Gözde Sokak sakinleri, baraka içerisinde kimsenin olup olmadığını öğrenmek için olay yerinden ayrılmadı.

 

BARAKA TAMAMEN ÇÖKTÜ

Çıkan yangın nedeni ile baraka tamamen çöktü. Yangına müdahale eden İtfaiye Ekipleri, yangını söndürmelerinin ardından baraka içerisinde kimsenin olup olmadığını kontrol etmek için barakanın enkazında çalışmalar gerçekleştirdi.

 

SOKAK SAKİNLERİ RAHAT NEFES ALDI

Barakanın yangında tamamen çökmesi ve içinde kimsenin olup olmadığını öğrenmek için olay yerinden ayrılmayan vatandaşlar, İtfaiye Ekipleri’nin barakanın enkazında yaptığı çalışmaların ardından, baraka içinde kimsenin olmadığını görünce rahat bir nefes aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş