BAŞBAKAN İNEGÖL’DEN UMUTLU

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için önceki gün Bursa’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İnegöllü işadamlarıyla birlikte Valilik binasında yaklaşık 1,5 saat süren bir görüşme yaptı.

Yayınlama: 21.07.2014
3.280
A+
A-

İŞADAMLARINA 1,5 SAATİNİ AYIRDI

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Bursa’da bir miting düzenleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Valiliği binasında bakanların dahi alınmadığı bir toplantıda İnegöl ve Bursa’dan işadamları ile baş başa görüştü.

 






İNEGÖL’DEN 5 İŞADAMI KATILDI

İnegöl’den Saloni firmasının sahibi Haluk Özbek, Hürarslan Mobilya firmasının sahibi Osman Arslan, Uyan Gümrükleme’nin sahibi Hüseyin Uyan, Sülekler Tekstil sahiplerinden Kenan Sülek ve ŞKM Mobilya sahibi Fuat Şener’inde hazır bulunduğu ziyaret yaklaşık 1,5 saat sürdü.

 

MOBİLYA SEKTÖRÜNDEN UMUTLU

İnegöl’ün enine boyuna masaya yatırıldığı toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İnegöl mobilya sektörünün geleceğinden son derece umutlu olduğunu söylemesi İnegöllü işadamlarını son derece memnun etti.

 

MOBİLİYUM’UN AÇILIŞINA GELECEK

İnşaat çalışmaları devam eden ve ilk etabı kasım ayında açılması hedeflenen Mobiliyum (Mobilya Kent) projesi ile yakından ilgilenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, projenin açılışına katılma sözü de verdi.

 

OYLAT’I VE EĞİTİM KAMPÜSÜNÜ DE SORDU

Konuşmasında Oylat’ı ve yapılan yatırımları da soran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eğitim Kampüsünde yapılan çalışmalardan da övgüyle bahsetti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş