Basın’dan Emniyet’e tatlı operason

Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci kuruluş yıldönümü kutlamaları sırasında İnegöl Basın Mensuplarının sürprizi emniyet ekiplerine heyecan dolu anlar yaşattı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 10.04.2015
554
A+
A-

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bayramını farklı bir çalışmaya kutlamak isteyen İnegöl Basın mensupları, 115 ihbar hattına bir kişinin zorla otomobilin bagajına bindirilerek kaçırıldığını ihbarında bulundu.

 

KAÇIRILDIKLARINI İHBAR ETTİLER






İnegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından dün saat 11.00’de Atatürk anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından ise Sedir Kafedeki kokteyle geçildi. O sırada harekete geçen İnegöl’deki televizyon ve gazetelerde görev yapan Basın Mensupları, 155’i arayarak 115 ihbar hattına bir kişinin zorla plakası belirlenemeyen otomobilin bagajına bindirilerek kaçırıldığını ihbarında bulundu.

 

BASIN MENSUPLARI ARAÇTA

İhbarın hemen ardından bagajında basın mensuplarının bulunduğu araç Belediye kavşağından gelip Atatürk Bulvarı üzerinde seyretti. Polis telsizlerinden aracın modeli ve rengi polis birimlerine bildirildi.

 

ARACIN PEŞİNE DÜŞTÜLER

Belediye kavşağından itibaren aracın peşine düşen polis ekipleri ile araç arasında kovalamaca yaşandı. Dur ikazına uymayan araç, Hükümet kavşağında ekiplerin araçlarınca önü kesilerek durduruldu.

 

ÇOK SAYIDA POLİS ARACIN ETRAFINI SARDI

Çok sayıda polis ekipleri aracın etrafını sararken, maskeli araç sürücüsü basın mensubu, araçtan indirilerek üzeri arandı.

 

BAGAJDAKİ SÜRPRİZ

Otomobilin bagajını açan polis, basın mensuplarının elindeki “Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun” yazısını görünce bir anlık şaşkınlık yaşadı. Bagajdan inen basın mensupları emniyet ekiplerinin yıldönümünü kutlayarak çikolata ikram ettiler.

 

SÜRPRİZ OLDU TEŞEKKÜRLER

Operasyonun başında yer alan Komiser Hayri Özkan, “Çok güzel bir sürpriz oldu. Hiç beklemiyorduk. Teşekkür ediyoruz.” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş