Bayırbucak yalnız değil!

Daha önce Ertuğrulgazi Derneği ve Çayyaka Derneği’nin düzenlediği ortak yardım etkinliği ile Bayırbucak Türkmenlerine çeşitli ihtiyaçları gönderilmişti. Geçtiğimiz gün düzenlenen program ile Sağlık olacağı kurulumu için bir Tır dualarla gönderildi.

Yayınlama: 22.06.2016
1.041
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ertuğrulgazi Derneği Gençlik Komisyonu Başkanı İlker Akdağ, “Geçtiğimiz Günlerde Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı’nda, İsapınar ve Karamanlı Köylerini kaybetmiştik. Bunun yanı sıra hakim tepe olan Karamanlı Tepesi de kaybedilmişti. Mücahitlerimiz Allah’ın izniyle son kaybedilen köyleri geri aldılar. Ancak yoğun bombardımanlar devam etmekte. Medyada da yeterince bu konuya yer verilmediği için halkımız orda barışın sağlandığını, halkın ise huzurlu bir yaşam sürdüğünü düşünmesin. Gerçekten haçlılara karşı zorlukla mücadele ediliyor”

“Haçın savunucuları birleşerek mirasımızı almak isterken , hem Türk hem Müslüman yani soydaşımız ve din kardeşlerimizin hiçbir Türk ve Müslüman ülkeleri tarafından korunamaması içler acısı. yaptığımız yardımların karşılığını yalnızca Allah’tan bekleriz. Lakin farklı bir pencereden bakacak olursak , bugün yardım etmediğimiz birinden ülkeden , yeri geldiğinde nasıl yardım isteriz. Biz Ertuğrul’un torunları olarak mazlumların yanında olmaya söz verdik. Türk ve İslam coğrafyasında zulüm görenin yanında olmaya ant içtik. Daha önce Çayyaka Derneğimizle ortaklaşa bir tır gönderilmişti. Bizzat teslim ettik. Oradaki incelemelerde gerek duyulan ihtiyaç listesi doğrultusunda hareket ederek kamyonumuzu, sağlık ocağı kurulması üzerine yolcu ettik”

“Bu konuda bizden yardımını esirgemeyen , İnegöl Devlet Hastanesi Yönetici ve çalışanlarına, tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. İslam sancağını yere düşürmemek için de her türlü sorumluluğa talibiz”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş