Belediye’den öğretmenlere ajanda ve çiçek

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile İnegöl Belediyesi tarafından öğretmenlere 3 bin ajanda ve çiçek dağıtımı gerçekleştirildi.

Yayınlama: 25.11.2014
907
A+
A-

Ertuğrulgazi İlk Okulu’nu ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Öğretmenler Günü nedeni ile öğretmenleri tebrik etti ve hediyelerini takdim etti.

 

KUTSAL BİR GÖREV






Öğretmenler Günü ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Rahmet eden öğretmenlerimizi de rahmetle, minnetle anıyorum. Belki sadece 24 Kasım’da gündeme geliyor ama öğretmenlik hem meşakkatli hem zor, beraberinde de bir o kadarda kutsal bir görev. Bu mesleği icra edenleri tabii ki ülke olarak gıpta ile izliyoruz. Bütün öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Sağlıklı, mutlu günler dileklerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

 

ONLARLA BERABER OLALIM DEDİK

Aktaş, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: Öğretmenler Günü vesilesi ile farklı programlarımız olacak. Emekli öğretmenlerimizle saat 12’de beraberdik. Akşam belediye olarak 19.30’da yine icra edeceğimiz gecemiz var. Orada sürprizlerimiz var. Beraberinde de yeni eğitime başlayan, Ertuğrulgazi Ortaokulu’nu bizatihi öğretmenlerini ziyaret edelim, onlarla beraber olalım dedik. Beraberinde ajandalarımızı ve hediyelerimizi onlara takdim ettik. Ben bu vesile ile tüm eğitimcilerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş