Belediyenden Pazaryeri’ne spor kompleksi

İnegöl Belediyesi’nin katkı ve destekleriyle Bilecik Pazaryeri’de yaptırılan Spor Kompleksi’nin açılışı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yayınlama: 24.10.2015
523
A+
A-

Spor Kompleksi’nin açılış törenine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bilecik Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, İnegöl Belediye Başkan Vekili Turgay Yel ile Belediye Meclis Üyesi Berat Ertopuz da katıldı.

 

KATKI VE DESTEK OLMUŞSAK NE MUTLU BİZLERE






Açılış töreninde konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel; “Öncelikle İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Pazaryeri halkına sevgi ve selamlarını sizlere getirdim. Komşu belediye olarak gördüğümüz Pazaryeri’nde böyle güzel bir projenin hayata geçirilmesine bir nebzede olsa katkı ve destek olmuşsak ne mutlu bizlere” dedi.

 

BİRLİKTELİĞİN VE BERABERLİĞİN ARTMASINA VESİLE OLABİLMEKTİR

Yel; “Amacımız yapmış olduğumuz katkı ve destekler ile iki ilçe belediyesi arasında ilişkileri daha da güçlendirmek ve aynı zamanda hayata geçirdiğimiz böyle güzel projeler ile iki güzel şehrin insanları arasında birlikteliğin ve beraberliğin artmasına vesile olabilmektir” dedi.

 

ÇOK DAHA GÜZELLERİNİ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Törende söz alan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ise; “Artık Türkiye Cumhuriyeti bir yere bir eser kazandırmaya niyet ettiği zaman, işte böyle 1 senesi dolmadan çok şükür onu bitirecek kudret, kabiliyet ve imkâna sahiptir.Onun için halkımız çok güzel bir söz söylüyor. ‘Allah devlete, millete zeval vermesin’. İnşallah devlet, millet işbirliğiyle bundan sonra da çok daha güzellerini hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

 

DİĞER BELEDİYELERİMİZE DE ÖRNEK OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ

Avcı; “Ayrıca bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz spor kompleksine yapmış oldukları katkı ve desteklerden dolayı da komşu belediye olan İnegöl Belediyesine teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Bu güzel uygulamaların artarak devam etmesi ve diğer belediyelerimize de örnek olmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından tesisin kurdelasını hayırlı olsun temennisiyle kesen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Protokol üyeleri ve misafirler  Spor kompleksi ve halı sahayı  gezdiler.

 

Törenin ardından  Pazaryeri Belediyesi tarafından  Muharrem ayı dolayısıyla hazırlatılan aşure ve pilav, protokolde bulunan misafirlere ve törene katılan  vatandaşlara ikram edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş