Berberlere teşvik geliyor

Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş İnegöl ziyaretinde; berber, kuaför ve güzellik uzmanlarının elini güçlendirme adına devletin vermiş olduğu teşvikin artırılması ve hizmet alınması noktasında ortak sağlık birimleri ile maksimum rakamlarla anlaşılarak olayın detaylandırılması ve şekillendirilmesi ile alakalı sonuç alacaklarını belirtti.

Yayınlama: 21.03.2014
1.049
A+
A-

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, dün İnegöl’e gelerek İnegöl Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven’i makamında ziyaret etti.

 

İnegöl ziyareti sırasında gazetecilere açıklamalarda da bulunan Karakaş, berber esnafını kara kara düşündüren 6331 sayılı kanun hakkında da müjde verdi.






 

BURSA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Ziyarette bir açıklama yapan Bayram Karakaş, İnegöl Berber ve Kuaförler Odası’na 9 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirdiği olağan genel kurulda göstermiş olduğu birlik ve beraberlik örneği için teşekkür ederek şöyle konuştu: Kongrede güven tazeleyen Erhan Güven ile ekibine de başarılar diliyorum. Bursa bizim için çok önemli. Haziran ayının ilk haftasında yapılacak olan federasyon seçimleri öncesi Bursa’daki odalarımızı ziyaret edip, envanterimizi genişletiyoruz. Mahalli idare seçimlerinden sonra mevcut siyasi iradenin Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve akabinde genel seçimlere hazırlık yapması sırasında bizde federasyon olarak, berber, kuaför ve güzellik salonlarının sorunlarını kendilerine dosya halinde sunmak adına ziyaretlerimizi yapıyoruz. Teşkilatımızın sorunlarını masaya yatırıyoruz.

 

GÖRÜŞMELERİMİZİ TAMAMLADIK

6331 sayılı kanunla alakalı çalışmayı sonuçlandırma aşamasına geldiklerini de vurgulayarak berber esnafına bir müjde de veren Karakaş açıklamasını şöyle sürdürdü: Türkiye’deki çantacılar diye adlandırılan 6331 sayılı iş sağlığı, iş güvenliği yasasındaki kadit olan ayağı dün buraya gelmeden önce genel müdüre durumu anlattık. Daha önce vermiş olduğumuz dosya ile beraber konuyu yakından takip ettiklerini, 6331 sayılı kanunda biyolojik etkenler de müdahil olduysa Bursa ve Ankara’da bu işe dahil olma noktasında beyanda bulundular. Kanun çıkmış, kanunda sadece iyileştirme, berber, kuaför ve güzellik uzmanlarının elini güçlendirme adına devletin vermiş olduğu teşvikin artırılması ve hizmet alınması noktasında ortak sağlık birimleri ile maksimum rakamlarla anlaşılarak, olayın detaylandırılması ve şekillendirilmesi ile alakalı sonuç alacağız. Görüşmelerimizi tamamladık. Ayağımızın tozuyla İnegöl’e geldik”.

 

BİZİM DESTEĞİMİZ HER ZAMAN KENDİSİNDEN YANA

İnegöl Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven ise, Karakaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Genel başkanımız Bursa ziyaretlerine İnegöl’e uğramadan başlamıyor. Kendisini seviyoruz. Beraber hareket ediyoruz. İki dönemdir bizim federasyon başkanımız. İnşallah üçüncü dönemde de başkanımız olacak. Bizim desteğimiz her zaman kendisinden yanadır. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş