Bu devleti parçalamak istiyorlar

Bursa’da yaşanan bombalı saldırının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “Terör saldırısını lanetliyorum ve kınıyorum. Bununla birlikte yaralanan vatandaşlarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Birileri bu ülkeyi, bu devleti bölmek, parçalamak istiyor. Rabbimin izniyle vatandaşlarımızla el ele vererek buna müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Yayınlama: 29.04.2016
439
A+
A-

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, geçtiğimiz gün yaşanan bombalı saldırı nedeni ile açıklamalarda bulunarak, terör saldırılarını lanetledi.

 

Adem Demirel konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Dün (Önceki gün) Bursa’da ikindi vaktinde Ulu Cami’de meydana gelen terör olayında, malumunuz kadın terörist parçalandı. Onun haricinde 13 vatandaşımız yaralandı. Bizi en azından bu olayda sevindiren taraf yaralılarımızın ağır olmaması, hafif yaralı olması. Ben öncelikle bu terör saldırısını lanetliyorum ve kınıyorum. Bununla birlikte yaralanan vatandaşlarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Birileri bu ülkeyi, bu devleti bölmek, parçalamak istiyor. Rabbimin izniyle vatandaşlarımızla el ele vererek buna müsaade etmeyeceğiz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, inşallah bu ülkeyi, bu vatanı, bu milleti bölemeyecekler. Bu üzücü bir olay ama ölen vatandaşımızın olmaması, yaralılarımızın hafif olması sevindirici. Aldığım bilgiye göre de yaralanan bu 13 kişi içerisinde de İnegöllü bir vatandaşımız yok. Bu da İnegöl adına sevindirici. Allah böyle kötü olaylardan milletimizi korusun” dedi.






 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş