Camialar arası gerginlik sona erdi

Kafkasspor ile Gençlergücü arasında oynanan müsabakanın ardından çıkan olaylar nedeni ile ili cami arasında gerginlikler yaşanmıştı. Geçtiğimiz gün Kafkasspor yönetiminin Gençlergücü yönetimini ziyaret etmesi ile gerginlik sona erdi.

Yayınlama: 10.02.2016
529
A+
A-

Gençlergücüspor Kulübü 2. Başkanı Kamuran Balkan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı yorumların ardından iyice gerginleşen ortam, Kafkasspor’un Gençlergücü’nü ziyaret etmesi ile son buldu.

 

BU GÜNLERE KOLAY GELMEDİK






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Gençlergücü Başkanı Sedat Öpçiner, “İnegöl Kafkasspor Kulübü Başkanı ve Yöneticilerine camiam adına hoş geldiniz diyorum. Bu akşam dün yaşanan olayla ile ilgili başkanımız ile görüşerek bir araya gelmek istedik. Dün oynanan derbi maçında kendini bilmez, kendini futbol sever sana 3-5 kişinin küfürlerinden dolayı diğer arkadaşlarından anlamamasından kaynaklanan kavgada taraftarımız ve altyapı oyuncumuz darp edilmek sureti ile her iki camianın da istemediği olaylar meydana geldi. Bu bağlamda ben o kişileri Kafkas camiasının bir seyircisi olarak açıkçası görmüyorum. Çünkü sadece taraftarımızın küfür etmeyelim arkadaşlar demesine tahammül edemeyen, camiasını düşünmeyen ve her iki camiaya fesatlık sokmaya çalışan kişiler olarak görüyorum bunları. Böyle kişilere prim vermememiz lazım. Çünkü bu günlere kolay gelmedik” dedi.

 

GAYEMİZ KALİTELİ VE TERBİYELİ GENÇLER YETİŞTİRMEK

Öpçiner, “Gayemiz kaliteli ve terbiyeli gençler yetiştirmek. Bu kaliteyi de seyirciye yansıtmak, bütün çabamız bu noktada. Futbolda üç sonuç vardır. Beraberlik, galibiyet ve mağlubiyet. Bunları kabul etmek lazım. Bunu kabul edersek güzel bir ortam meydana gelir. Hepimiz kardeşiz. Bu gibi durumların olmasını istemiyoruz. Bu bağlam da camia olarak kulüp başkanından özür bekliyoruz. Dün ki olaylarda sağduyu sahibi Kafkas yönetici ağabeylerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

UNGAN’DAN SOSYAL MEDYA TEPKİSİ

İstemedikleri bir olayın yaşandığını belirten Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum; dün ki maçta yaşanan hadiselerden dolayı maalesef başkanım yanlış bilgilendirilmiş. Buna üzüldüm. Ben akşam başkanıma telefon açtım ve Gençlergücüspor kulübünü ziyaret ettim. Tasnif etmediğimiz olaylar yaşanmıştır. Bu olaylar hiçbir surette tek taraflı gelişmez. Asıl olan burada camialardaki yöneticilerin zor günde, zor anlarda davranış biçimleridir. Tek taraflı dinlediğinizde şikâyet eden taraf suçludur. Ben olayın içinde olan herkesin muhasebesini yaptım, tek tek ifade aldım. Olayların bizzat bizim tarafımızda oluğu için başkasından duyulan laflarla, sosyal medyada yapılan yanlış yorumlarla iki değerli camianın yöneticileri en çok üzülen taraf olmuştur. Taraftarlar her ne kadar camialarını sevseler de, bu camialarda her zaman ön safta yöneticiler acı çekmektedir” şeklinde konuştu.

 

KİMSENİN ELİNDEN TELEFON DÜŞMÜYOR

Ungan, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Bugün İnegöl’de nezaket merkezli bir başkan sorsalar Sedat başkanı söylerim. O yüzden başkanı akşam ziyaret ettim, yanlış olaylar oldu bunlar sanal âleme düşmesin, burada çirkin şeyler olur dedim. Ama maalesef bizim dedelerimiz eskiden tespih sallardı ama şimdi kimsenin elinden telefon düşmüyor. Ben Kafkasspor başkanı olduğumdan beri, her zaman Kamuran abi diye hitap ettim. Kimse bu insanları lekelemesin. Ben onunla beraber Kurtuluş’a bile cephe aldım. İnsanların dış görünüşleri ile kimse sorgulamasın dedim. Camialara 25 sene hizmet etmek kolay değil. Bu insanların saygı görmesini istedik biz. Eğer benim camiamdan bir taraftar bir kusur işliyorsa, beni buraya çağırısın ifademi veririm. Ama bunu medyaya yaymamak lazım, bu üzüntü verici olay” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş