Danalı koyunlu kermes

Kurşunlu İstiklal İlkokulu tarafından düzenlenen yılsonu kermesinde veliler tarafından bağışlanan dana, koyun ve kuzu kermeste renkli görüntüler oluşturdu. Okul yararına gerçekleştirilen kermes çerçevesinde kuzu, biletleri 1 TL karşılığında satılan çekilişte hediye edilirken, daha ise açık artırmada satıldı.

Yayınlama: 18.06.2014
1.510
A+
A-

Kurşunlu İstiklal İlkokulu tarafından okul yararına düzenlenen kermese veliler tarafından bağışlanan kuzu, koyun ve dana, kermesi biran da ilgi odağı haline getirdi.

 

Her sene düzenlenen kermese katılanlara 1 TL den satılan biletler arasına çekilişler yapılarak ‘mobilya, tekstil ürünleri, yağ, un, şeker, küçük ev aletleri’ gibi birçok ürün verildi.






 

Okul yararına yapılan kermese bazı veliler koyun, kuzu ve dana bağışında bulundu. Dana ile koyun okul yararına açık arttırma usulü ile satılırken kuzu ve diğer ürünler çekiliş sonucunda geceye katılanlara hediye verildi.

 

En yüksek teklifi vererek danayı satın alan Baki Dağhan “Bizim amacımız okula yardım etmekti. Yardım amaçlı her türlü varız. Kermese her sene katılırım. Benim çocuğum bu okulda okumamasına rağmen yardımda bulunuyorum ” diye konuştu.

 

1300 TL değerindeki danayı okula bağışlayan Faruk Bozan yaptığı açıklamada “Okula bir katkı olsun diye gönlümüzden geçeni yaptık. Benim çocuğumda bu okulda okuyor” dedi.

 

Okul Müdürü Şenay Altunsayar ise yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Biz burada kurşunlu istiklal ilkokulu adına öğrencilerimize daha güzel eğitim öğretim ortamı hazırlamak için bir kermes düzenledik ve bu kermesimize velilerimizin dana, kuzu, koyun, un, yağ, şeker ellerinde ne varsa getirdikleri hediyelerle hem çekiliş hem de açık arttırma yaparak okulumuza bir gelir sağlamaya çalışıyoruz velilerimiz bu anlamda çok duyarlı ben bu velilerimizin tüm velilere örnek olmasını temenni ediyorum ve velilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yapılan açıklama sonrası okul öğrencilerin yaptığı gösteri ile kermes son buldu. Düzenlenen kermes sonucunda 9 bin lira gelir elde edildiği öğrenildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş