Demircioğlu sokaktan komşuluk örneği

Orhaniye Mahallesi Demircioğlu sokak sakinleri, geleneksel hale getirdikleri toplu iftar programının bu yıl 3. sünü gerçekleştirdi.

Yayınlama: 06.07.2015
676
A+
A-

Önceki gün düzenlenen yemeğe sokak sakinlerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Sokak sakinleri tarafından imece usulüyle hazırlanan iftar yemeğinde 350 kişi sokak üzerinde kurulan sofralarda bir araya geldi.

 

350 KİŞİYİ BULDU






İftar yemeğinin ardından sokak sakinleri adına bir konuşma yapan İbrahim Acar, “Orhaniye Mahallesi Demircioğlu sokak sakinleri olarak bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederiz. Burada bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcımız Gülhan Şahin’e ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Bu iftarı düzenlememizde ki amacımız, dostluğun, arkadaşlığın pekişmesi, birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek. Bunu bir sokak kaynaşması olarak düzenliyoruz. Bu yıl üçüncüsü. Önümüzdeki yıllarda da sokak sakinleri olarak bu iftarımızı düzenleyeceğiz. Her yıl iftarımıza katılım daha da artıyor. İlk sene 150 kişi katılmıştı. Bu yıl ise 350 kişiyi buldu. Yemeği de sokak sakinleri olarak bayanlarımız hazırlıyor. Masrafını da karınca kararınca herkes ortaya bir şeyler koyuyor” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş